Χρώματα ρούχων αποκλειστικά για μελαχρινές!

Ένα όμορφο καστανό μαλλί είναι από μόνο εντυπωσιακό, γιατί όμως να μην το αναδείξουμε λίγο παραπάνω;

Aν λοιπόν ανήκεις και εσύ στις μελαχρινές της παρέας, σε ενημερώνω ότι υπάρχουν κάποια χρώματα ρούχων, που σου πηγαίνουν ένα τσακ παραπάνω, καθώς αναδεικνύουν το χρώμα των μαλλιών σου, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη αντίθεση. Δες λοιπόν ποια είναι αυτά τα χρώματα που θα σε κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακή!

Μπλε

Ένα έντονο μπλε ηλεκτρίκ είναι ιδανικό για τα καστανά μαλλιά σου. Μια δοκιμή θα σε πείσει αφού θα το ερωτευτείς αμέσως! Αυτό το χρώμα, μπορείς να το φοράς όλο το χρόνο, καθώς δεν έχει συγκεκριμένη εποχή με αποτέλεσμα να είναι σύγχρονη και εντυπωσιακή 365 μέρες το χρόνο!

Πορτοκαλί

Ένα έντονο πορτοκαλί είναι ένα καταπληκτικό χρώμα, με το οποίο σίγουρα δε θα περάσεις απαρατήρητη. Ταιριάζει απόλυτα με το σκούρο χρώμα των μαλλιών σου, καθώς δημιουργεί μια έντονη αλλά παράλληλα εντυπωσιακή αντίθεση.

Πράσινο

Σίγουρα έχεις καταλάβει ότι το πράσινο είναι ένα από τα πιο must χρώματα τη φετινή σεζόν. Γιατί, λοιπόν, να μη δοκιμάσεις να το εντάξεις στα καθημερινά σου σύνολα; Αν από την άλλη δεν σου αρέσει σε μεγάλες επιφάνειες μπορείς να κάνεις τη διαφορά χρησιμοποιώντας αξεσουάρ σε πράσινες αποχρώσεις όπως για παράδειγμα μια τσάντα. Στις μελαχρινές, άλλωστε, δεν ταιριάζει τίποτα καλύτερα από χρώματα, τα οποία κάνουν αντίθεση.

Πηγή φωτογραφιών: freepik.com

Δείτε ακόμα
Φτιάξε το δικό σου scrub προσώπου και σώματος

Διαβάστε
ακόμα