Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Kακοποίηση 13χρονης: «Αποκλείεται να είχε συμβεί κάτι τέτοιο»

Η μητέρα της 13χρονης που φέρεται να βιάστηκε από τον 46χρονο σύντροφό της μίλησε στο T-live

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση του βιασμούς της 13χρονης από τον 46χρονο πατριό της την ώρα που η μητέρα της ήταν στο μαιευτήριο για να γεννήσει το παιδί του. Η μητέρα μίλησε στην κάμερα του T-live λέγοντας ότι αυτό που υποστηρίζει η κόρη της αποκλείεται να συνέβη. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Μου φαίνεται πολύ παράξενο γιατί ήμουν μονίμως στο σπίτι, επειδή δεν εργάζομαι. Είμαι συνέχεια με τα παιδιά, ο σύζυγός μου φεύγει στις 7 το πρωί για δουλειά, γυρνάει αργά το βράδυ. Η κόρη μου δημιουργούσε πάντα ζήλιες, είχαμε θέματα με τον χαρακτήρα της, ήταν πάντα ατίθαση, ζωηρή, ήθελε να είναι το επίκεντρο. Γιατί μετά από πολλά χρόνια έφτιαξα ξανά τη ζωή μου.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Αργυρός και 50 Cent: Η Μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ!

Ειδικά τώρα με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού, το πιστεύω ακόμη πιο πολύ. Αν πριν το πίστευα μία φορά, τώρα το πιστεύω περισσότερο. Είχαν μια φυσιολογική σχέση πατέρα – κόρης. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Ήμουν όλη μέρα εδώ, αποκλείεται να είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Όπου πήγαινα ήταν μαζί μου. Δεν ήταν μόνη της, ήταν η πεθερά μου εδώ. Το σπίτι ποτέ δεν έμενε άδειο. Η συμπεριφορά του ήταν πάντα φυσιολογική, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Είμαι πεπεισμένη ότι δεν ισχύει η καταγγελία.

Έχω πάθει εγκεφαλικό, δεν μπορώ να συνέλθω. Το παιδί δεν μου είχε πει τίποτα. Αν ήταν έτσι ή αν είχαμε κάτι να κρύψουμε, δεν θα πηγαίναμε όλοι μαζί στο τμήμα. Αυτός μου λέει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ακουμπήσει τα παιδιά»

Τι υποστηρίζει η αδελφή του 46χρονου

Η αδελφή του 46χρονου κατηγορουμένου μίλησε, επίσης, στο T-live. «Έχει γίνει μία καταγγελία εις βάρος του αλλά δεν ξέρω, δεν μπορώ να το δεχτώ. Είμαι η αδελφή του. Μένω κοντά του. Συνέχεια συναναστρεφόμαστε, πάω σπίτι του. Δεν είχα αντιληφθεί κάτι, ούτε ότι συνέβαινε κάτι. Δε νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο.

Πρώτα πρώτα και τα παιδιά μου ανατράφηκαν εκεί. Και αυτός μέσα. Αυτό το παιδί, που ήρθε τέλος πάντων, αντιληφθήκαμε, γι’ αυτό την είχαμε κι από κοντά, ότι παραμυθιαζόταν».

Δείτε επίσης:

Δημήτρης Σκουλός: «Δεν ήμασταν φίλοι με τη Βίκυ Καγια και ούτε πρόκειται να γίνουμε»
Το βλέμμα της Σοφίας Χατζηπαντελή όταν την άγγιξε η Βίκυ Καγιά

Διαβάστε επίσης