Δημήτρης Σκουλός: «Δεν ήμασταν φίλοι με τη Βίκυ Καγια και ούτε πρόκειται να γίνουμε»

Forever Woman

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για τη συμμετοχή του στο GNTM αλλά και τη σχέση του με τη Βίκυ Καγιά

Ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι αλλά και τη συνεργασία του με τη Βίκυ Καγιά. Συγκεκριμένα, ο διάσημος φωτογράφος είπε:

Δείτε επίσης: Βίκυ Καγιά: Τι απαντά στα αρνητικά σχόλια για το GNTM

«Με πήραν από την παραγωγή και μου είπαν ότι φέτος θα κάνουμε κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς. Στενοχωρήθηκα τον πρώτο καιρό, ειδικά τις πρώτες μέρες. Έκανα αυτοκριτική τι έκανα λάθος, από ό,τι κατάλαβα δεν έκανα κάτι λάθος γιατί θα είχαν βρει αντικαταστάτη. Δεν βρήκαν. Οπότε δεν έγινε κάτι λάθος. Έπρεπε λοιπόν να στηρίξουν την επιλογή της Βίκυς ότι “θα έρθω να τα αλλάξω όλα”. Οπότε ποια ήταν τα “όλα”; Εμείς ήμασταν τα “όλα”.

Ήμουν επιλογή του καναλιού, όχι της Βίκυς. Από πού κι ως πού να είμαι επιλογή της Βίκυς εγώ; Ήμουν επιλογή των ανθρώπων που έκαναν τα κάστινγκ. Άλλο να δουλεύεις στη μόδα και άλλο να μιλάς για μόδα. Υπήρχε ένας επαγγελματικός σεβασμός γι’ αυτό που κάνει ο καθένας και μέχρι εκεί. Τι ρωτάς, αν ήμασταν φίλοι; Όχι. Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ».

Δείτε επίσης:

Διαβάστε
ακόμα