Καίτη Γαρμπή: «Όταν κάποιος τσακώνεται με τον Σχοινά, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος»

Forever Woman

Tι δήλωσε η Καίτη Γαρμπή για τη διαφωνία Διονύση Σχοινά- Γιώργου Μαζωνάκη

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό στον ΑΝΤ1 για την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Μιλώντας στο «Πρωινό» η Καίτη Γαρμπή πήρε θέση σχετικά με τη διαφωνία των δύο τραγουδιστών και δήλωσε:

Δείτε επίσης: Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

«Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε γιατί η πρεμιέρα ακυρώθηκε για δεύτερη φορά, ενώ ήταν sold out. Χωρίς να τον ενημερώσουν, χωρίς να αποφασίσουν από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνέπεια και σεβασμός στο κοινό, γιατί και οι δύο εμφανίσεις ήταν sold out. Αν ο Διονύσης, που είναι ένας άνθρωπος πολύ σωστός, κάνει κάτι τέτοιο, σημαίνει πως έχει δίκιο. Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος, ο Διονύσης ποτέ.

Εγώ από πού και ως πού να έχω επικοινωνία με τον κύριο Μαζωνάκη; Δεν ανακατεύομαι σε τέτοια πράγματα. Είναι καθαρά θέμα του Διονύση και η απόφασή του είναι σεβαστή. Ο Διονύσης έχει όσες προτάσεις μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει αυτό που ξέρει, σε ένα κλαμπ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πρωταγωνιστής».

Δείτε επίσης:

Διαβάστε
ακόμα