Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η “απάντηση” της Blake Lively στους παπαράτσι για την εγκυμοσύνή της

Η Blake Lively αποκάλυψε την τέταρτη εγκυμοσύνη της

Η Blake Lively το βράδυ της Πέμπτης, έδωσε το παρών στην 10η Ετήσια Γυναικεία Σύνοδο Κορυφής του Forbes Power στη Νέα Υόρκη. Εκεί αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να γίνει μανούλα για 4η φορά.

Δείτε επίσης: Η απάντηση του Πάνου Βλάχου για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Από εκείνη τη στιγμή οι παπαράτσι προσπαθούν να λάβουν μία δήλωση ή μία φωτογραφία από την καθημερινότητα της ηθοποιού. Η Blake Lively λοιπόν φρόντισε να τους προλάβει, κάνοντας μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας απευθύνθηκε ευθέως σε εκείνους που περιμένουν έξω από το σπίτι της για μια φωτογραφία της. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Εδώ είναι οι φωτογραφίες μου. Έγκυος στην πραγματική ζωή. Έτσι, οι 11 τύποι που περιμένουν έξω από το σπίτι μου για μια φωτογραφία, θα με αφήσουν ήσυχη. Φρικάρετε κι εμένα και τα παιδιά μου. Ευχαριστώ όλους τους υπόλοιπους για όλη την αγάπη και τον σεβασμό που δείχνουν και που σταματούν να ακολουθούν λογαριασμούς και δημοσιεύσεις, που μοιράζονται φωτογραφίες παιδιών. Και ευχαριστώ τα μέσα ενημέρωσης που έχουν στην πολιτική τους να μην προβάλλουν παιδιά. Όλοι εσείς κάνετε τη διαφορά. Πολλή αγάπη!».

Δείτε επίσης:

Το «αντίο» της Φίνος Φιλμ στη Μάρθα Καραγιάννη
Σακίρα: Ο εξωφρενικός λόγος που απέλυσε υπάλληλο