Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Johnny Depp: Δώρισε 800.000 δολ. σε νοσοκομεία που είχε υποσχεθεί η Amber Heard

Ο ηθοποιός αποφάσισε να δωρίσει σε 800.000 δολ φιλανθρωπικά ιδρύματα και νοσοκομεία

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη του στη δικαστική διαμάχη με την Amber Heard, ο Johnny Depp αποφάσισε να εισχωρήσει στον χώρο πώλησης NFT. Εκμεταλλευόμενος το ταλέντο του στη ζωγραφική.

Τα NFTs του Johnny Depp κατάφεραν λοιπόν να «συγκεντρώσουν» το ποσό των 800.000 δολαρίων. Τα οποία ο ηθοποιός αποφάσισε να δωρίσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και νοσοκομεία.

Η δωρεά του Johnny Depp για φιλανθρωπικό σκοπό έρχεται να υπενθυμίσει για ακόμη φορά το γεγονός ότι η πρώην σύζυγός του απέτυχε να τηρήσει την υπόσχεση που είχε δώσει να δωρίσει ένα χρηματικό ποσό στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Los Angeles.

Ο Johnny Depp λοιπόν, προχώρησε στη δωρεά των εσόδων από την πώληση NFT σε τέσσερις φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Την Τετάρτη 06/07, η πλατφόρμα του Never Fear Truth ανακοίνωσε ότι ο Depp είχε συγκεντρώσει «σχεδόν 800.000 δολάρια σε συνολικές δωρεές». Ενώ μοιράστηκαν μεταξύ τεσσάρων οργανισμών.

Οι δικαιούχοι όπως αναφέρθηκαν ονομαστικά ήταν τα παρακάτω ιδρύματα και νοσοκομεία:

  • Perth Children’s Hospital Foundation
  • Great Ormond Street Hospital Children’s Charity
  • The Footprint Coalition
  • Children’s Hospital of Los Angeles

Να θυμίσουμε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της δίκης του πρώην ζευγαριού, έγινε γνωστό ότι η Amber Heard δεν δώρισε ποτέ το ποσό που είχε δεσμευτεί το 2016 να προσφέρει από το διαζύγιο της με τον Depp, στο Νοσοκομείο Παίδων του Los Angeles, λόγω των δικαστικών εξόδων που προέκυψαν από τη μήνυση του πρώην συζύγου της.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε επίσης