Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με όσους τη ρωτούν για τον σύντροφό της

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν είναι τσάντα για να τον δείχνω»

Η επιμονή των followers της να δείξει τον σύντροφό της προκάλεσε το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη. Το μοντέλο έκανε ένα Q&A στο Instagram και πολλοί ήταν αυτοί που της ζήτησαν να δείξει το πρόσωπο του σύντροφό της. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε και έκανε έκκληση στους φίλους της στα social media να σεβαστούν το δικαίωμά τους στην ιδιωτικότητα.

Δείτε επίσης: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Annita στα MTV VMAs

«Επειδή το 80% των ερωτήσεων είναι πότε παντρεύομαι και γιατί δεν δείχνω τον σύντροφό μου θα σας απαντήσω ότι πρώτον δεν είναι τσάντα και δεύτερον γιατί έχει να κάνει με προσωπική ζωή. Κάτι που δεν θέλω να εκθέσω, είναι κάτι ιερό, κάτι όμορφο και δεν θέλω να το χαλάσω. Δεν μπορείτε αλήθεια να το σεβαστείτε; Σκεφτείτε κάποιον να σας πιέζει για κάτι που δεν θέλετε να το κάνετε. Μπείτε στη θέση μου σας παρακαλώ» λέει σε έντονο τόνο.

«Σας παρακαλώ πάρα μα πάρα πολύ για ακόμα μια φορά! Αν όπως λέτε με αγαπάτε, με συμπαθείτε και με στηρίζετε, στηρίξτε και αυτή την επιλογή μου. Γιατί να μπω στη διαδικασία να επιτρέψω να κρίνει ο ένας και ο άλλος τον πιο όμορφο άνθρωπο που είχα ποτέ στη ζωή μου;

Μοιράστηκα μαζί σας από ενθουσιασμό την πρόταση γάμου που μου έκανε και το έκανε με πολλή αγάπη γιατί ξέρω ότι πραγματικά κάποιοι ενδιαφέρεστε για μένα να είμαι ευτυχισμένη και ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας. Όμως, μετά από αυτό έχω παρακαλέσει πάρα πολλές φορές ότι δεν θέλω να δείξω κάτι περισσότερο». Γράφει στη λεζάντα των βίντεο.

Δείτε επίσης:

Βίκυ Καγιά: Το GNTM και το σχόλιο στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Διαβάστε επίσης