Βίκυ Καγιά: Το GNTM και το σχόλιο στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Forever Woman

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα»

Το πασίγνωστο μοντέλο μίλησε για τον νέο κύκλο του GNTM, τις αλλαγές που θα δούμε, τη Σοφία Χατζηπαντελή και δεν δίστασε να αναφερθεί και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Σοφία Χατζηπαντέλης. Ένα όνομα μια ιστορία. Δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Το CNN της κάνει αφιερώματα. Είναι ένα πρόσωπο που έφτιαξε την καριέρα της μέσα σε όλο αυτό το diversity που επικρατεί στην Αμερική. Οι Έλληνες είναι πάντα έτοιμοι για όλα τα πρωτοποριακά… Στα γυρίσματα έγινε χαμός, βγήκαν μαχαίρια, ψαλίδια, πιρούνια… Μετά όμως αγκαλιαζόμασταν. Έτσι είναι όμως η μόδα», είπε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε επίσης: Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Όσο για τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά στη Σοφία Χατζηπαντελή είπε: «Ο Λάκης είναι πάντα καυστικός. αυτή είναι η προσωπικότητά του. Δε θα αλλάξει ποτέ η γνώμη μου για τον Λάκη. Μου αρέσει που είναι καυστικός. Γιατί να μην είναι;».

Όσον αφορά τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα:

«Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι στα καλύτερά του. Πιο όμορφος από ποτέ, πιο κατασταλαγμένος από ποτέ. Είμαι πάρα πολύ τυχερή. Για τα νούμερα δεν αγχώνομαι. Φυσικά και θέλω να σκίσουμε. Μη θεωρήσει κανείς ότι δε με νοιάζει αλλά πιο πολύ με ενδιαφέρει να είναι όλο σωστό γιατί με τα νούμερα πια και τον ανταγωνισμό που θα επικρατήσει, δε ξέρω πως θα μοιραστεί η πίτα.

Υπάρχουν guest κριτές, μπορεί να επιστρέψει κάποια στιγμή και η Σοφία… Θέλουμε να υπάρχουν άνθρωποι από όλους τους χώρους. Ο Γιώργος Καράβας είναι καταπληκτικός… Τα λέει ωραία, αντρικά, όπως πρέπει. Συνδυάζει και το κομμάτι της μόδας που το γνωρίζει και το αντρικό».

Τέλος, η Βίκυ Καγιά σχολίασε και για την επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να παρουσιάσει το «Love Island» λέγοντας: «Η Ηλιάνα καλά θα κάνει και θα παρουσιάσει το Love Island. Γιατί να μην το παρουσιάσει; Όσο πιο πολλά δοκιμάζουμε, τόσο πιο πολλά ξέρουμε. Καλά θα κάνει. Καλή της επιτυχία».

Δείτε επίσης:

Διαβάστε
ακόμα