Εξαφάνισε τους μαύρους κύκλους με κόκκινο κραγιόν


Οι ιδιότητες του αγαπημένου σου κόκκινου κραγιόν δεν σταματούν στα χείλη!

Οι ιδιότητες του αγαπημένου σου κόκκινου κραγιόν δεν σταματούν στα χείλη!

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά έχεις σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις και ως καλυπτικό προϊόν ματιών;

Συνήθως για να αντιμετωπίσουμε τυχόν μαύρους κύκλους ή σακούλες, προτιμούμε να εφαρμόζουμε πριν από το concealer και το make up μας ένα καλυπτικό σε πορτοκαλί απόχρωση, για αυτό φρόντισε το κραγιόν που θα χρησιμοποιήσεις να είναι έντονο κόκκινο.

Αρχικά πάρε λίγη ποσότητα από το έντονο κραγιόν που έχεις επιλέξει και άπλωσε την στην περιοχή κάτω από τα μάτια σου.

Μην τρομάξεις! Μπορεί στην αρχή μόλις να φαίνεται αστείο, αλλά πίστεψε με το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Εκτός από το κάτω μέρος των ματιών σου, εφάρμοσε λίγη ποσότητα και στο επάνω μέρος κάτω από τα φρύδια σου. Άπλωσε το καλά γύρω από τα μάτια σου και είσαι έτοιμη.

Από δω και πέρα η διαδικασία είναι η γνωστή που ακολουθείς πάντα. Βάλε επάνω από το κραγιόν, το concealer σου. Για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου, βάλε το make up που ταιριάζει στο δέρμα σου ή την πούδρα που χρησιμοποιείς συνήθως και είσαι έτοιμη!

Με αυτά τα απλά βηματάκια, η επιδερμίδα σου θα δείχνει λεία και εντυπωσιακή! Επίσης, το ίδιο μπορείς να κάνεις και για όσα σκούρα σημάδια έχεις στο πρόσωπο σου. Φυσικά μετά συνεχίζεις κανονικά με το μολύβι και την μάσκαρα σου.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα