Ένταση και νεύρα αυτές τις ημέρες για 4 ζώδια

Kαλό θα ήταν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας

Στις 16 Μαρτίου o Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ήλιο και στις 17 Μαρτίου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή φέροντας πολύ ένταση και θυμό σε 4 ζώδια. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς θα είναι τα ζώδια που θα επηραστούν περισσότερο από αυτές τις πλανητικές όψεις και καλό θα είναι αν ανήκετε σε αυτά τα 4 ζωδια να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, γιατι το κλίμα είναι πολύ έντονα φορτισμένο.

Όταν ο Άρης συγκρούεται σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο και τον Ερμή, το κλίμα είναι εκρηκτικό και είναι σχεδόν αδύνατο να μην υπάρχουν τσακωμοί, διαφωνίες και ένταση. Επομένως, πρέπει να δείξετε περισσότερη κατανόηση σε όσα θα ακούσετε και να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, ούτε να πείτε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα.

Στις 16 Μαρτίου o Άρης από το ζώδιο των Διδύμων θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ήλιο από τους Ιχθύς. Την επόμενη ημέρα, στις 17 Μαρτίου, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθύς. Αυτό λοιπόν σημαίνει πολύ ένταση και θυμός που θα φέρει τσακωμούς και αντιπαραθέσεις.

Ας δούμε τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τα τετράγωνα του Άρη με τον Ήλιο και τον Ερμή:

Δίδυμος

Τα νεύρα σας προέρχονται από τον χώρο της δουλειάς που σας έχουν αναθέσει τόσα πολλά πράγματα να κάνετε που νιώθετε ότι θα εκραγείτε. Και δυστυχώς υπάρχει περίπτωση να το κάνετε. Χρειάζεται λοιπόν υπομονή και ψυχραιμία. Αυτές τις ημέρες υπάρχουν νεύρα, άγχος και κούραση. Και υπάρχει περίπτωση να έρθετε σε σύγκρουση με κάποιον ανώτερό σας στην εργασίας σας.

Δείτε ακόμα
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Παρθένος

Η λέξη υποχώρηση είναι κόκκινο πανί για εσάς αυτές τις ημέρες. Θα υπάρξουν διαφωνίες είτε με τον σύντροφό σας, είτε με κάποιον από τον χώρο της εργασίας. Το κλίμα λοιπόν δεν θα είναι καθόλου ήρεμο και θα νιώσετε ότι σας αδικούν.

Τοξότης

Η ένταση μέσα στο σπίτι θα φέρει αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά σας. Η παρόρμηση λοιπόν που σας διακατέχει δεν θα βοηθήσει καθόλου την κατάσταση. Αυτό θα οδηγήσει να απομακρυνθείτε από αγαπημένα πρόσωπα. Θα ειπωθούν σκληρές κουβέντες από εσάς που αργότερα θα μετανιώσετε.

Ιχθύς

Δυστυχώς εσείς θα επηρεαστείτε περισσότερο από τις πλανητικές όψεις καθώς ο Άρης από τους Διδύμους θα κοντραριστεί με τον Ήλιο και τον Ερμή από το δικό σας ζώδιο. Θα έρθετε σε σύγκρουση με τους γύρω σας και ίσως να χάσετε και το δίκιο σας με την συμπεριφορά σας.

Πηγή: bovary.gr

Διαβάστε
ακόμα