Κάλτσες: Ακόμα ένα must have αξεσουάρ;

Κάλτσες: Ακόμα ένα must have αξεσουάρ;

Οι κάλτσες δεν είναι το ασήμαντο αξεσουάρ που νομίζουμε

Ένα λάθος ζευγάρι κάλτσες μπορεί να καταστρέψει ακόμα και την πιο προσεγμένη εμφάνιση, ενώ το σωστό μπορεί να την απογειώσει!

Το τελευταίο καιρό οι πολύχρωμες κάλτσες αποτελούν τάση, ειδικά όταν συνδυάζονται με ένα χαμηλό παπούτσι. Η συγκεκριμένη τάση λοιπόν αγαπήθηκε και υιοθετήθηκε από πολλούς. Με αποτέλεσμα να παραμένει στην κορυφή για ακόμα μια σεζόν δίνοντας έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο στα σύνολα μας.

Όπως όμως ήδη αναφέραμε ένα λάθος ζευγάρι μπορεί να σου γκρεμίσει το σύνολο. Πάμε λοιπόν να δούμε πως μπορείς να συνδυάσεις κατάλληλα τις χρωματιστές σου κάλτσες!

ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Ένα χρώμα που φιγουράρει τελευταία στις κάλτσες είναι το κίτρινο! Μια κίτρινη κάλτσα ταιριάζει απόλυτα με παπούτσια ταμπά. Προτίμησε τη βαμβακερές ή ψηλές μάλλινες και φρόντισε να φτάνουν πάντα ως το γόνατο.

Tip: Οι κάλτσες πρέπει να είναι τόσο μακριές, ώστε να καλύπτουν τη γάμπα και να μην αποκαλύπτουν δέρμα όταν κάθεσαι.

ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΡΙΓΕΣ

Οι οριζόντιες ρίγες δίνουν έναν πιο χαρούμενο και παιχνιδιάρικο τόνο στο σύνολο μας. Αν θέλουμε οι κάλτσες να κάνουν μια έντονη αντίθεση, φρόντισε να τις συνδυάσεις με σκούρα παπούτσια.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

Οι κάλτσες με γεωμετρικά σχέδια έχουν αγαπηθεί πολύ τόσο από άντρες όσο κι από γυναίκες, καθώς δημιουργούν ένα πολύ trendy και σύγχρονο σύνολο. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι τα κυρίαρχα χρώματα της κάλτσας να “συνδιαλέγονται” με το παπούτσι και με το παντελόνι.

ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΕ ΡΟΜΒΟΥΣ

Οι κάλτσες με ρόμβους είναι μια κλασική επιλογή που χαρίζει άνεση και στυλ σε κάθε καθημερινό ντύσιμο. Συνδύασε τες με τα αγαπημένα σου sneakers και δημιούργησε ένα iconic και casual chic look!

ΜΑΛΛΙΝΕΣ ΜΕ ΧΟΝΤΡΗ ΠΛΕΞΗ

Οι μάλλινες κάλτσες με χοντρή πλέξη ταιριάζουν τόσο με σπορ παπούτσια όσο και με πιο κομψά όπως για παράδειγμα τα αγαπημένα σου Oxfords.

Tip: Φρόντισε τα παπούτσια που θα επιλέξεις να είναι σουέντ, ώστε η υφή τους να ταιριάζει με το “γρέζι” του μαλλιού.

Διαβάστε
ακόμα