Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έχω άδικο που τσακώθηκα με το αγόρι της κολλητής μου;

Πριν από ένα μήνα παντρεύτηκα με τον άνθρωπο που ήμασταν μαζί 5 χρόνια

Ονειρευόμουν τον γάμο μου από όταν ήμουν μικρή και ήθελα αυτή η μέρα να είναι ξεχωριστή για μένα. Δύο βδομάδες πριν το μυστήριο ήρθε το αγόρι της κολλητής μου, που είναι μαζί 3 χρόνια, και με ρώτησε αν θα με πείραζε να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη μου κατά τη διάρκεια του τραπεζιού.

Δείτε επίσης: Έχω άδικο που νευρίασα με τον πρώην άντρα μου;

Συγκριμένα μου ζήτησε την ώρα που θα πετάω την ανθοδέσμη αντί να την πετάξω να την παραδώσω στη φίλη μου και εκείνη την ώρα να της κάνει την πρόταση. Εγώ εκνευρίστηκα πάρα πολύ καθώς ήθελε να επισκιάσει τη μέρα μου ώστε να φανεί εκείνος.

Του εξήγησα ευγενικά ότι δεν θα ήθελα γιατί είναι η δική μου μέρα και θέλω η “πρωταγωνίστρια” να είμαι εγώ. Εκείνος νευρίασε και μου είπε ότι είμαι εγωίστρια και καθόλου καλή φίλη. Η συζήτηση έληξε εκεί και δεν ξαναμιλήσαμε μέχρι τον γάμο.

Στο γλέντι του γάμου, μέθυσε και είπε στη φίλη μου τι σκόπευε να κάνει και ότι εγώ αρνήθηκα. Η φίλη μου είπε ότι δεν είναι ακριβώς νευριασμένη μαζί μου αλλά απογοητεύτηκε γιατί κάτι τέτοιο θα της άρεσε πολύ. Εγώ τσακώθηκα με το φίλο της γιατί δεν το βρήκα καθόλου σωστό να της το πει καθώς βγήκα εγώ η κακιά. Είπα στη φίλη μου ότι δεν της αξίζει ένας τέτοιος άνθρωπος και πρέπει να τον χωρίσει καθώς πήγε να μπει ανάμεσα μας. Εκείνη δεν μου απάντησε και σιγά σιγά άρχισε να απομακρύνεται από εμένα.

Πιστεύετε ότι είχα κάπου άδικο;

Δείτε επίσης:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022
Βάσω Λασκαράκη: «Ήμουν πολύ κλειστός άνθρωπος και ο Λευτέρης με άλλαξε»

Διαβάστε επίσης