Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έσπασαν το κατάστημα της Δήμητρα Κατσαφάδου στο Περιστέρι

Θύμα διάρρηξης έπεσε το πρωί της Τετάρτης η Δήμητρα Κατσαφάδου

Άγνωστοι έσπασαν την βιτρίνα του καταστήματός της στο Περιστέρι, εισέβαλαν μέσα και της έκλεψαν περίπου 500 κρέμες από το ψυγείο. Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε την επόμενη μέρα στον Νίκο Ευαγγελάτο δηλώνοντας:

Δείτε επίσης: Natalie Portman: Ένοπλοι απείλησαν μέλος της παραγωγής

«Μπήκανε μέσα στοχευμένα, άνοιξαν και τα δύο τα ψυγεία και βεβηλώσανε τον χώρο. Με πολύ μεγάλη πέτρα σπάσανε την τζαμαρία και επιτόπου πάνω στα γυαλιά πατάγανε, όπως φαίνεται και από την οθόνη και γρήγορα με μαύρη τσάντα, σαν των σκουπιδιών, βάζανε μέσα τις καλύτερες κρέμες. Αυτό μου έκανε εντύπωση, πώς πήγανε στοχευμένα στο πιο ακριβό υλικό»

Στη συνέχεια η επιχειρηματίας συμπλήρωσε: «Κάνανε πλιάτσικο, δηλαδή μπήκανε τέσσερις και κάτι και μέσα σε πέντε λεπτά είχανε μαζέψει όλο το ψυγείο που οι κρέμες μου φυλάσσονται εκεί και μέχρι στιγμής η απογραφή δείχνει ότι είναι πάνω από 500 τεμάχια που πήρανε.

Επειδή οι κρέμες μου αποτελούνται από καλά υλικά, η ζημιά είναι αρκετά μεγάλη οικονομικά. Ήταν τόσο γρήγορες οι κινήσεις από το σπάσιμο της τζαμαρίας μέχρι να βουτήξουν θα έλεγα όλες τις κρέμες που ήτανε ταχυδακτυλουργικά. Τώρα να τις μεταπουλήσουν; Δεν γνωρίζω. Να είναι κάτι από ανταγωνιστική εταιρεία; Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι τόσο κακές οι προθέσεις του κόσμου».

Δείτε επίσης:

Λαμία: Της έριξε μπουνιά και την πέταξε σε βιτρίνα
Η συγκινητική ανάρτηση για την 26χρονη νηπιαγωγό που σκοτώθηκε

Διαβάστε επίσης