Χτενίσματα για λαδωμένα μαλλιά

Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις ώστε να μη φαίνεται η λιπαρότητα στα μαλλιά.

Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις ώστε να μη φαίνεται η λιπαρότητα στα μαλλιά.

Έχεις ραντεβού σε 15 λεπτά και αντιλαμβάνεσαι ότι τα μαλλιά σου έχουν λαδώσει. Προφανώς δεν προλαβαίνεις να λουστείς αλλά ούτε θέλεις να ακυρώσεις το ραντεβού. Ας δούμε λοιπόν μερικά χτενίσματα που μπορείς κάνεις όταν έχουν λαδώσει τα μαλλιά σου!

Sleek bun – σφιχτός κότσος

Τα χτενίσματα με sleek bun είναι κομψά και αρμόζουν σε όλες τις περιστάσεις. Κάνε λοιπόν ένα σφιχτό κότσο, είτε χαμηλό είτε ψηλό, πρόσθεσε και λίγο gel και μόλις απέκτησες το απόλυτο sleek look!

Γαλλικές πλεξούδες

Κάνε γαλλικές πλεξούδες! Είναι εύκολες και καταφέρνουν να εξαφανίσουν τη λιπαρότητα! Η λιπαρότητα στα μαλλιά εμφανίζεται στις ρίζες της τρίχας και ύστερα κατεβαίνει προς τα κάτω, άρα σκοπός μας είναι με το μάζεμα των μαλλιών να την κάνουμε λιγότερο ορατή!

Πλεξουδάκια στο πάνω μέρος του κεφαλιού!

Φτιάξε όμορφα πλεξουδάκια στο πάνω μέρος του κεφαλιού και άσε τα υπόλοιπα μαλλιά κάτω. Ακόμα μια καλή επιλογή είναι να κάνεις τα πλεξουδάκια μέχρι ένα σημείο και μετά να πιάσεις τα μαλλιά σου με ένα λαστιχάκι σαν κοτσίδα.

Ψηλή σφιχτή κοτσίδα

Η κοτσίδα μπορεί να εξαφανίσει τη λιπαρότητα των μαλλιών σου στη στιγμή και να σε κάνει να φαίνεσαι φανταστική. Βάλε λίγο τζελ στις ρίζες και άπλωσε το έως το σημείο που φτάνεις στην αλογοουρά και προσπάθησε να δόσεις όγκο στη κοτσίδα με ένα τσιμπιδάκι! Επίσης το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό και το μαλλί σου θα είναι σαν φρεσκολουσμένο!

Δείτε ακόμα
Ο απίστευτος λόγος που δεν πρέπει να πλένουμε το πρόσωπό μας με σαπούνι χεριών!

Διαβάστε
ακόμα