Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αντώνης Ρέμος: Οι νέοι έχουν παρασυρθεί από την τραπ

Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» όπου απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Ο τραγουδιστής μίλησε για την κόρη του, την καριέρα του αλλά και την τραπ.

Δείτε επίσης: Leonardo DiCaprio- Gigi Hadid: Είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood;

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για την κόρη του Ελένη, λέγοντας:

«Εγώ θα προσπαθήσω να δώσω στην κόρη μου την κοινωνική μόρφωση ώστε να κρίνει μόνη της τι είναι αυτό που θα της κάνει καλό. Η κόρη μου αγαπάει πολύ τον Michael Jackson. Τη μία πηγαίνει στο κομμωτήριο και θέλει να γίνει κομμώτρια, την άλλη ζωγραφίζει και θέλει να γίνει αρχιτέκτονας. Είναι σε καλό δρόμο, θα δούμε τώρα. Έχει έφεση στη ζωγραφική. Φοβάμαι να μην την κερδίσει η υποκριτική. Με φοβίζει γιατί θα αναγκαστώ πίσω από τις κάμερες να είναι οι μυστικοί μου πράκτορες. Θα έχω βάλει κάποιους ανθρώπους που θα νομίζει ότι είναι οι κάμεραμαν, αλλά θα είναι δικοί μου».

Στο σχόλιο ότι είναι ο νο1 λαϊκός τραγουδιστής απάντησε :

«Δεν μου αρέσει να βάζουμε ταμπέλες. Οι έντεχοι, οι λαϊκοί, οι σκύλοι, οι μαύροι, οι κόκκινοι. Έτσι, δεν μου αρέσει επίσης να βάζω αριθμούς πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων, αυτός ο νούμερο ένα, ο τρία, ο μηδέν. Ο καθένας κρίνεται στον χρόνο μέσα. Μου αρέσει να βλέπω τον κόσμο να διασκεδάζει κάτω, να σηκώνεται από τα τραπέζια, στον χώρο γύρω από τα τραπέζια, αλλά όχι πάνω στη σκηνή. Η σκηνή είναι ιερή και ας μείνει έτσι. Ο κόσμος πρέπει να το έχει ως πράγμα που πρέπει να θαυμάζει και όχι να το καταπατάει».

Μιλώντας για την τραπ δήλωσε:

«Πολλά παιδιά έχουν παρασυρθεί λίγο από την μόδα της εποχής, από την τραπ. Από πράγματα, τα οποία όχι δεν σου δίνουν τίποτα, είναι ένα άδειο ποτήρι. Κάποια από αυτά τα παιδιά παράγουν όχι μόνο άκυρα πράγματα, παράγουν κακά πράγματα. Επαναλαμβάνονται πράγματα, τα οποία θα καταστρέψουν, θα κάνουν κακό σε κάποια παιδιά, κάποιες οικογένειες καταστρέφονται, κάποια παιδιά καταστρέφονται, δεν είναι παιχνιδάκι».

Δείτε επίσης:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022
Γιώργος Λαμπάτος για Φιλιππίδη: «Κινδυνεύαμε ανά πάσα ώρα και στιγμή»

Διαβάστε επίσης