Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιώργος Λαμπάτος για Φιλιππίδη: «Κινδυνεύαμε ανά πάσα ώρα και στιγμή»

“Θυμάμαι τον τρόμο του Σπύρου να ξεφύγει από τα χέρια του Πέτρου”

O Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στην «Super Κατερίνα» για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Σπύρο Μπιμπίλα αποκαλύπτοντας διάφορα περιστατικά που είχαν συμβεί στο παρελθόν. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είπε:

Δείτε επίσης: Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

«Έχουν συμβεί πολλά περιστατικά με τον Πέτρο, κινδυνεύαμε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Για το περιστατικό με τον Σπύρο Μπιμπίλα θυμάμαι ότι ακούστηκαν φωνές στο θέατρο και είδα έντρομο τον Μπιμπίλα να έρχεται προς το μέρος μας, ήμουν με τον Γιάννη Καπετάνιο στο καμαρίνι και από πίσω ο Πέτρος με φωνές και αγριεμένος να τον κυνηγάει. Και βεβαίως μπήκα μπροστά κι εγώ και ο Γιάννης να προστατεύσουμε τον Σπύρο για να μην τον αρπάξει. Θυμάμαι τον τρόμο του Σπύρου να ξεφύγει από τα χέρια του Πέτρου.

Είχαν συμβεί πολλά περιστατικά. Μια φορά είχε σπάσει μια πόρτα στο στούντιο, εμένα μου είχε πετάξει τασάκια, μια λάμπα που κόντεψε να με σκοτώσει. Μια άλλη φορά, την εποχή του Χάι Ροκ, είδε μια φωτογραφία που έλεγε ότι ο Μπιμπίλας είναι πρωταγωνιστής και πάλι τον βούτηξε από το πέτο και άρχισε να του φωνάζει “εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής εδώ;”. Του είπε ο Σπύρος ότι “απλά τον γράψανε, εγώ δεν ευθύνομαι γι’ αυτό” και πάλι εκεί μπήκαμε ανάμεσα. Εγώ με τον Σπύρο και τον Πέτρο είμαστε πολλά χρόνια μαζί, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ μαζί και με τον Σπύρο γνωρίζουμε πολύ καλά τη γέννηση αυτού του “τέρατος”».

Δείτε επίσης:

Πέθανε ο Κώστας Καζάκος
Η Αντζελίνα Τζολί διέρρευσε τις φωτογραφίες της με τον.. παντρεμένο Πιτ

Διαβάστε επίσης