Απολαύστε!
Αυτά τα ζυμαρικά είναι ιδανικά για τις φθινοπωρινές βροχερές μέρες, συνδυάζοντας τη γλυκιά γεύση της κολοκύθας με την αλμυρή γεύση της φέτας. Απολαύστε!
Υλικά:
- 250 γρ. ζυμαρικά της επιλογής σας (π.χ. penne, rigatoni ή spaghetti)
- 1 μικρή κολοκύθα
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 150 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Πράσινο μαϊντανό για διακόσμηση (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Καθαρίστε την κολοκύθα, αφαιρέστε τους σπόρους και κόψτε την σε μικρούς κύβους.
- Σε ένα τηγάνι, προθερμαίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέστε τα κομμάτια κολοκύθας και σοτάρετε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να γίνουν μαλακά.
- Προσθέστε τα ζυμαρικά στο τηγάνι και ανακατέψτε καλά ώστε να συνδυαστούν όλα τα συστατικά.
- Ρυθμίστε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι. Προσθέστε τη φέτα και ανακατέψτε ξανά.
- Σερβίρετε ζεστά, γαρνιρισμένα με πράσινο μαϊντανό.