Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Forever Woman

Πώς θα είναι το Σάββατό σου;

Κριός

Μια αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα νωρίς σήμερα μπορεί να φέρει κάποιο επίπεδο δυσαρέσκειας στην επιφάνεια. Κάτι θα μπορούσε να “ξεφουσκώσει” σχετικά με τη δουλειά, τον κόσμο των ονείρων σου ή την υγεία. Εάν ένα συγκεκριμένο έργο ή σχέδιο δεν φαίνεται εφικτό, μπορεί να νιώσεις συναισθηματικά κουρασμένη ή εξαντλημένη. Ωστόσο είναι πιθανό να ανακτήσεις την έμπνευσή σου με βάση πιο ρεαλιστικούς στόχους. Σε τελική ανάλυση παίρνεις τις καλύτερες αποφάσεις όταν γνωρίζεις τι είναι πραγματικά βιώσιμο και δεν είναι ιδανική η στιγμή για να τις πάρεις ακόμη.

Διάβασε ακόμα: Φαίη Σκορδά: Έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης

Ταύρος

Με νέα Σελήνη αύριο και μια αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα σήμερα ήρθε η ώρα να ανασυνταχθείς. Μπορεί να υπάρχουν ασάφειες που σχετίζονται κυρίως με τη συναισθηματική σου ζωή, τους φίλους, τα δημιουργικά έργα σου, τα όνειρα ή τα οράματά σου. Οι διελεύσεις μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, καθώς δεν είσαι σίγουρη αν πρέπει να πιστέψεις σε κάτι ή όχι. Η αβεβαιότητα τείνει να σε εξαντλεί και είναι καλύτερο να περιμένεις προτού καταλήξεις σε συμπεράσματα.

Δίδυμοι

Είναι γενικά μια μέρα για προβληματισμό και ξεκούραση, καθώς η αυριανή νέα Σελήνη αλλά και η σημερινή όψη Αφροδίτη – Ποσειδώνα δημιουργούν μια παύση. Νωρίς σήμερα τα κοινωνικά ή ρομαντικά ζητήματα μπορεί να φαίνονται πιο μεγάλα προσωρινά. Η σύγχυση σχετικά με τους μακροπρόθεσμους στόχους μπορεί να επηρεάσει την παραγωγικότητα. Η κρίση επίσης σχετικά με την οικειότητα, την αγάπη και πιθανώς τα οικονομικά μπορεί να είναι άκυρη προς το παρόν.

Καρκίνος

Οι σημερινές ενέργειες είναι καλύτερες για παρατήρηση και προβληματισμό. Μπορεί να υπάρχει μια σύγχυση γύρω από τους στόχους, τις οδηγίες ή τις συζητήσεις νωρίς σήμερα με μια αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Πρόσεξε για πράγματα που επικαλύπτονται με ζάχαρη. Ίσως είναι καλύτερο να αναβάλλεις σημαντικές αποφάσεις ή συζητήσεις για μια καλύτερη στιγμή. Η εστίαση ή η συγκέντρωση μπορεί να μην είναι εύκολη. Μπορεί να αποσπάται η προσοχή σου από συναισθήματα που είναι δύσκολο να κατανοήσεις προς το παρόν.

Λέων

Οι ευσεβείς πόθοι μπορεί να σε απομακρύνουν λίγο από την πορεία σου, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα νωρίς σήμερα. Επειδή αυτή η πτυχή εμπίπτει στον τομέα των πόρων σου είναι καλύτερο να μην δανειστείς χρήματα, ούτε να πάρεις σημαντικές οικονομικές αποφάσεις προς το παρόν. Οι άνθρωποι μπορεί να σε εξαντλήσουν συναισθηματικά ή οι καταστάσεις να προκαλούν μια σύγχυση. Το να είσαι σταθερή αλλά και ευαίσθητη είναι το μεγαλύτερο στοίχημά σου για τη διαχείριση προβλημάτων, αλλά και για να θέσεις τα όριά σου. 

Παρθένος

Μια νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί αύριο και νωρίς σήμερα μια αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα κάνουν το σήμερα καλύτερο για επεξεργασία και παρατήρηση. Μπορεί να μετακινηθείς από το να βλέπεις τα πράγματα όπως θα ήθελες να είναι στο να τα βλέπεις με ένα αποθαρρυντικό ή μη κολακευτικό τρόπο. Είναι καλύτερο να είσαι μετριοπαθής ή προσεκτική με τα χρήματα. Προσοχή γιατί ίσως να επιλέξεις λάθος πράγματα αυτήν τη στιγμή.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα σε αντίθεση νωρίς σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να καταλήξεις σε συμπεράσματα σχετικά με τα συναισθήματά σου ή με κάποιο πρόβλημα που σε απασχολεί. Οι απαντήσεις μπορεί να είναι διφορούμενες αλλά επίσης πιθανόν να θολώνουν τα νερά. Στόχος να ονειρεύεσαι, να εμπνέεσαι και να δημιουργείς, αλλά να είσαι προσεκτική με τις πρακτικές υποθέσεις σου. Επιδίωξε να βασιστείς στην υπομονή και να αφήσεις τις ανθυγιεινές προσδοκίες. Αύριο με μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σου είναι λογικό να χαλαρώσεις και να βρεις τρόπους να ξεκουραστείς σήμερα.

Σκορπιός

Μια αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα νωρίς σήμερα μπορεί να ωθήσει μια συνειδητοποίηση που ανατρέπει κάποιον ή κάτι από το βάθρο του. Προβλήματα που σχετίζονται με τα όρια στον ερωτικό ή στον φιλικό τομέα μπορεί να προκύψουν. Δεν είναι εύκολο να ξεκαθαρίσεις τη φαντασία από την πραγματικότητα και τα σκαμπανεβάσματα αυτής της διαδικασίας μπορεί να είναι εξαντλητικά.

Τοξότης

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα νωρίς σήμερα μπορεί να μεγεθύνει κάποια σύγχυση σχετικά με ένα συγκεκριμένο έργο ή στόχο. Ακόμα κι αν είναι αποθαρρυντικό είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσεις ως προτροπή για να σκεφτείς αν τα όνειρα και τα ιδανικά σου χρειάζονται κάποια ενημέρωση. Να θυμάσαι πως αν αντιμετωπίζεις απογοητεύσεις μπορεί κάλλιστα να γίνουν ευκαιρίες για ανάπτυξη εάν σε ανακατευθύνουν σε πιο υγιείς επιδιώξεις ή πιο υλοποιήσιμους στόχους. Η αβεβαιότητα στην προσωπική σου ζωή μπορεί να επηρεάσει την απόλαυση.

Αιγόκερως

Ίσως είναι καλύτερο να είσαι συντηρητική με τις προσδοκίες σου σήμερα ιδιαίτερα στον κοινωνικό, στον οικονομικό ή στον ερωτικό τομέα. Μια αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα νωρίς σήμερα μπορεί να παίξει με τις προσδοκίες σου. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι ενεργειακά αποστραγγισμένη ή χωρίς έμπνευση. Εάν ένα όνειρο φαίνεται λιγότερο υλοποιήσιμο μπορεί να χρειαστεί χρόνο για να ανασυνταχθεί. Μπορεί επίσης να υπάρξουν μπερδεμένα ή ανάμεικτα σήματα και να δημιουργεί η ανάγκη να επανεξετάσεις κάποια σχέδιά σου.

Υδροχόος

Μια νέα Σελήνη αύριο κάνει το σήμερα την καλύτερη στιγμή για προβληματισμό παρά για δράση. Επίσης μια διέλευση νωρίς σήμερα Αφροδίτης – Ποσειδώνα υποδηλώνει την ανάγκη να ξανασκεφτείς κάποια θέματα ή να κάνεις ένα διάλειμμα. Ενώ μερικές φορές σηματοδοτεί μια απογοήτευση, σε ενθαρρύνει ωστόσο να δεις τα ζητήματα διαφορετικά -κάτι που σε ανταμείβει. Η ταλάντευση από τη μια ακραία άποψη μιας κατάστασης στην άλλη άκρη είναι πιθανή τώρα, αλλά μπορεί επίσης να είναι η πορεία σου προς μια μέση λύση.

Ιχθείς

Μια μέρα πριν τη νέα Σελήνη είναι καλή ιδέα να παρατηρήσεις, να αφομοιώσεις και να επεξεργαστείς. Μια αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα νωρίς σήμερα τείνει να παίζει με τις προσδοκίες ή τις αντιλήψεις σου. Πιθανές παρεξηγήσεις είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να εγκαταλείψεις κάτι ευχάριστο για να κερδίσεις σε έναν άλλο τομέα της ζωής σου. Σκέψου ότι δεν είναι η ιδανική στιγμή για να πάρεις μεγάλες αποφάσεις με βάση τα συναισθήματα της στιγμής, καθώς οι ιδιοτροπίες μπορεί να είναι παραπλανητικές.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε
ακόμα