Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πεθερά «έπιασε» τη νύφη με τον εραστή της στο γλέντι του γάμου

Ο γάμος διαλύθηκε μόλις λίγες ώρες μετά το μυστήριο

Κατά τη διάρκεια του γάμου στον Δήμο Ερυμάνθου η νύφη πιάστηκε επ’ αυτοφώρω με τον εραστή της μέσα στην τουαλέτα. Όλα ξεκίνησαν όταν η πεθερά ακολούθησε τη νύφη. Όταν μπήκε στις τουαλέτες του κέντρου εστίασης την είδε σε ερωτική συνάντηση με τον εραστή της.

Γαμπρός ήταν ένας ντόπιος ενώ άνδρας η νύφη ήταν από την Πάτρα η οποία διατηρούσε παράλληλη σχέση με Πατρινό. Μάλιστα ο γαμπρός γνώριζε για τη «φιλία» και συμφώνησε να πάει και στο γάμο και στη δεξίωση!

Δείτε επίσης: Το τελευταίο αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη

Η νύφη έδειχνε να είναι πολύ ευτυχισμένη στο γλέντι, κάποια στιγμή όμως, κατόπιν συνεννόησης με τον εραστή της, βρέθηκε μαζί του στην τουαλέτα. Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο pelop.gr λέγοντας:

«Γύρω στις 3 τα ξημερώματα τον κάλεσε στην τουαλέτα και φυσικά έφυγαν ξεχωριστά. Η πεθερά όμως είχε «υποψιαστεί» εδώ και καιρό πως κάτι περίεργο συνέβαινε με τον «κολλητό» και «ενίοτε συνεργάτη» της νύφης και την ακολούθησε. Περίμενε λίγο, και ξαφνικά μπαίνει στην τουαλέτα και βλέπει τον «φίλο» μαζί με τη νύφη σε ερωτική περίπτυξη!»

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο εραστής γρονθοκοπήθηκε από γαμπρό και ένα ακόμη άτομο ενώ φυσικά το ζευγάρι οδηγήθηκε την επομένη… σε διαζύγιο!

Δείτε επίσης: 

Υβόννη Μπόσνιακ: «Το GNTM 5 έχει γίνει πολύ reality, νούμερα θέλουν να κάνουν»
Φαίη Σκορδά σε Έλενα Χριστοπούλου: «Και εσύ τα ίδια δεν έκανες στο GNTM;»

Διαβάστε επίσης