Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; 

Κριός

Ο Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του σήμερα και μπορεί να αισθάνεσαι μια ώθηση προς τα εμπρός. Επειδή ο Ερμής αλλάζει τώρα κατεύθυνση δεν έχεις ακόμη το πράσινο φως για μεγάλες αποφάσεις. Καθώς οι μέρες περνούν θα αισθάνεσαι πιο εξοπλισμένη για να αναλάβεις ευθύνες, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με τα επαγγελματικά, τη ρουτίνα, την υγεία και τις συνεργασίες. Αυτή η Κυριακή είναι περισσότερο για παρατήρηση παρά για δράση, για αυτό φρόντισε να την απολαύσεις και να ξεκουραστείς.

Διάβασε ακόμα: Κόνι Μεταξά: Η ερώτηση που της κάνουν συνεχώς και την εκνευρίζει

Ταύρος

Ο Ερμής σήμερα, μετά από τρεις εβδομάδες ανάδρομης κίνησης, επανέρχεται σε ορθή φορά και ως αποτέλεσμα μπορεί να προκύψουν νέες πληροφορίες ή μια διαφορετική προοπτική, βοηθώντας στη διευκρίνηση ορισμένων θεμάτων που σχετίζονται κυρίως με τη δουλειά, την υγεία, τα δημιουργικά σου έργα και τα ρομαντικά θέματα. Δεν είναι η ώρα για γρήγορες ή τολμηρές αποφάσεις και κινήσεις άμεσες. Αν σκοπεύεις να αντιμετωπίσεις παρεξηγήσεις ή επιβραδύνσεις ως μια ευκαιρία για να πάρεις την ανάσα σου, αλλά και για να κάνεις βελτιώσεις τους στόχους σου, θα πράξεις σωστά.

Δίδυμοι

Με τον Ερμή να γυρίζει σε ορθή πορεία θα αρχίσεις να βλέπεις κάποια πρόοδο ή κίνηση προς τα εμπρός σε έργα και προσπάθειες που σταμάτησαν, ειδικά εκείνα που σχετίζονται με τα χόμπι, την αγάπη, το σπίτι ή την οικογένεια σου. Μπορεί να υπάρξει περισσότερη σαφήνεια και πιθανώς βελτιωμένες επικοινωνίες στην προσωπική σου ζωή τις επόμενες μέρες. Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν αμέσως, γίνονται σταδιακά, καθώς ο Ερμής ανακτά ταχύτητα σιγά σιγά. Η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει και τα στοιχήματα με τον έρωτα κερδίζονται.

Καρκίνος

Ο Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και τα εμπόδια ή οι καθυστερήσεις φαίνεται να αποχωρούν. Μια αίσθηση ότι θέλεις να προχωρήσεις προς τα εμπρός σε κυριεύει αυτήν τη στιγμή. Οι δυσκολίες στη μεταφορά, τη μάθηση, την εκπαίδευση, την οικογένεια, το σπίτι και την επικοινωνία πιθανότατα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες. Μερικές από τις ιδέες ή τα σχέδια σου τις τελευταίες εβδομάδες φαίνονται λιγότερο απαραίτητα ή ελκυστικά. Ωστόσο δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και απόλαυσε τη μέρα σου.

Λέων

Ο Ερμής στρέφεται σε ορθή πορεία σήμερα και μπορεί να είναι μια φιλική ώθηση προς τα εμπρός ιδιαίτερα σε νοητικό επίπεδο. Ακόμα κι έτσι, είναι καλύτερο να πάρεις λίγο χρόνο και να επεξεργαστείς πριν προχωρήσεις. Σταδιακά θα απολαύσεις περισσότερη σαφήνεια με τις επικοινωνίες, τις μεταφορές, τις φιλίες και τα οικονομικά. Η σημερινή μέρα απαιτεί επιπλέον προσοχή ωστόσο με την επικοινωνία, τις αγορές, τα γεγονότα ή τους αριθμούς.

Παρθένος

Ο Ερμής που αυτήν τη στιγμή διέρχεται στο ζώδιο σου γυρίζει ορθόδρομος. Ξεκίνησε τον ανάδρομο κύκλο του στον τομέα των πόρων σου και έτσι τις επόμενες εβδομάδες η αναποφασιστικότητα ξεκαθαρίζει και ειδικά οι πρόσφατες σκέψεις σου θα αποδώσουν καρπούς, ειδικά αυτές που αφορούν σε χρήματα, προσωπικά σχέδια, υγεία και δουλειά. Η σημερινή Σελήνη συνεργάζεται αρμονικά με το ζώδιο σου και αισθάνεσαι πιο αισιόδοξη. Το παιχνίδι του έρωτα σε συνεπαίρνει έστω και προσωρινά.

Ζυγός

Καλό είναι να έχεις περισσότερη επίγνωση του πως εκφράζεσαι σήμερα. Ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος και ως αποτέλεσμα οι αποφάσεις γίνονται πιο απλές και οι καθυστερήσεις αποχωρούν. Πολλές πρόσφατες παρεξηγήσεις πιθανότατα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες. Ωστόσο η ίδια μετατόπιση μπορεί να μεγεθύνει αποτελεσματικά τις προβληματικές περιοχές, οπότε κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να αποφύγεις την εστίαση σε σημαντικά θέματα καθώς ο Ερμής κάνει την ανατροπή του.

Σκορπιός

Ο Ερμής κάνει τη στάση του προκειμένου να επανέλθει σε ορθή πορεία φέρνοντας σταδιακά περισσότερη διαύγεια σε κάτι που περίμενες τις επόμενες μέρες. Θα δεις κάποια κίνηση προς τα εμπρός σε εκείνες τις σχέσεις και τις προσπάθειες που αντιμετώπισαν καθυστέρηση ή μπλοκάρισμα. Τα δύσκολα προβλήματα και η αναποφασιστικότητα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες. Προς το παρόν είναι καλύτερο να προσέχεις ιδιαίτερα στις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους και να σκεφτείς ότι μπορεί να χάνεις σημαντικές λεπτομέρειες.

Τοξότης

Ο Ερμής κάνει τη στάση του και προετοιμάζεται για την ορθόδρομη πορεία του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεμπλοκαριστούν έργα και προσπάθειες που έχουν συναντήσει καθυστερήσεις από τις 9/9. Η αλλαγή ξεκινά από σήμερα, για αυτό είναι καλύτερο να μην βιαστείς να εφαρμόσεις νέα σχέδια. Αντίθετα βάλε στόχο να αφιερώσεις ακόμα λίγο χρόνο. Απόλαυσε ωστόσο τη μέρα σου και ασχολήσου με διαφορετικές δραστηριότητες που θα ενισχύσουν την ερωτική σου ζωή καθώς είναι μια από τις προτεραιότητες σου.

Αιγόκερως

Ο Ερμής προετοιμάζεται να επανέλθει σε ορθή πορεία από σήμερα και σύντομα θα νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Θα μεταφέρεις επίσης τις ιδέες σου με μεγαλύτερη βεβαιότητα και τα μπλοκαρίσματα αρχίζουν να ξεδιαλύνουν. Οι συνθήκες μπορεί να είναι ασαφείς σήμερα καθώς συμβαίνει η αλλαγή, αλλά βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό σημείο. Τις επόμενες μέρες και εβδομάδες είναι πιθανή η πρόοδος στους στόχους, τη φήμη, την εργασία, τις μεταφορές και τα εκπαιδευτικά σχέδια ή τις προσπάθειες σου.

Υδροχόος

Μετά από περίπου τρεις εβδομάδες ανάδρομης κίνησης ο Ερμής ετοιμάζεται, κάνοντας τη στάση του, να επανέλθει σε ορθή πορεία και είναι πιθανό να δεις κάποια κίνηση προς τα εμπρός σε πρόσφατες προσπάθειες που έχουν σταματήσει. Πρόσεξε ωστόσο ακόμα για συγκεχυμένες οδηγίες και περίμενε για πιο άμεσες επικοινωνίες. Σήμερα με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 12ο οίκο σου έχεις ζωτική ανάγκη για ιδιωτικό χρόνο για να ανασυνταχθείς συναισθηματικά.

Ιχθείς

Ο Ερμής προετοιμάζεται για το τέλος της ανάδρομης πορείας του και τα σχέδια φαίνονται να ενώνονται τις επόμενες μέρες και εβδομάδες, καθώς οι πληροφορίες ξεμπλοκάρουν. Τελικά οι αποφάσεις και οι επιλογές σου θα είναι πιο εύκολες καθώς περισσότερες πληροφορίες σου δίνουν μια ισχυρότερη αίσθηση αυτού που θέλεις. Επιδίωξε να ακολουθήσεις τη ροή αντί να βιάζεσαι ή να πιέζεις τα πράγματα. Ωστόσο η μέρα σου κυλά ήρεμα έως και ευχάριστα.

Πηγή: tlife.gr

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022
Μαίρη Βυτινάρος: Το νέο πρόσωπο του GNTM 5

Διαβάστε επίσης