Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ζιγκολό βγάζει 10.000 δολάρια τον μήνα

Κοιμάται κάθε μήνα με περίπου 7 γυναίκες ηλικίας 23-70 ετών

Ο Samuel Hunter διανύει την 4η δεκαετία της ζωής του και επαγγέλλεται.. ζιγκολό, με το μισθό του να ανέρχεται στα 10.000 δολάρια το μήνα. Ο Hunter ζει στο Σϊδνεϊ και κάνει σεξ σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων τόσο μέσα στην πόλη, όσο και σε άλλες χώρες. Σύμφωνα με την αυστραλιανή Daily Mail ο Samuel Hunter κοιμάται κάθε μήνα με περίπου 7 γυναίκες ηλικίας 23-70 ετών, αν και δηλώνει πως συνήθως τον προτιμούν γυναίκες σχεδόν συνομίλησες του. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Οι περισσότερες γυναίκες είναι στο τακτικό πελατολόγιό μου, υπάρχουν βέβαια και ζευγάρια που με κλείνουν γιατί θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό»

Δείτε επίσης: Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Οι ενδιαφερόμενες έρχονται σε επαφή με τον Hunter μέσα από την ιστοσελίδα του ενώ διαφημίζει τις υπηρεσίες και στα social media αλλά και σε ιστοσελίδες με άνδρες συνοδούς. Ο ίδιος δήλωσε ότι η πλειοψηφία των γυναικών θέλουν σεξ και σπάνιες φορές μόνο λίγη παρέα. Συγκεκριμένα είπε:

«Έχω κορμί μεγαλύτερου άνδρα οπότε με προτιμούν γυναίκες από 35 ετών και πάνω. Oι περισσότερες θέλουν για ολόκληρο το βράδυ και αρκετές για περισσότερες από μία μέρες την εβδομάδα. Το ¼ των γυναικών είναι παντρεμένες και αυτές θέλουν για λίγες μόνο ώρες»

Τα πακέτα.. υπηρεσιών:

  • Eπαγγελματικό (600 δολάρια για δύο ώρες)
  • Παίξε και ευχαριστήσου (900 δολάρια για τέσσερις ώρες)
  • Διανυκτέρευση (1.800 δολάρια για 12-16 ώρες).

«Οι πελάτισσές μου παίρνουν τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν κάθονται με έναν τύπο που πίνει καφέ και παίζει με το κινητό του. Παίρνω και εγώ την καλύτερη εκδοχή τους, κάτι που δεν συμβαίνει στις σχέσεις» λέει.

Αποφάσισε να ξεκινήσει αυτή τη δουλειά χάρη στη φιλανθρωπική οργάνωση Touching Base. Η συγκεκριμένη οργάνωση φέρνει κοντά άτομα με αναπηρία με εργάτες του σεξ. Όπως δήλωσε ο μισός χρόνος στη δουλειά του είναι με άτομα που έχουν κάποιας μορφή αναπηρία. Ενώ εθελοντικά «τρέχει» και τα social media της φιλανθρωπικής οργάνωσης. Τον Ιούλιο τον είχαν κλείσει για ένα 10ήμερο ταξίδι στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης και όπως λέει καθόλου δεν ντρέπεται γι’ αυτό.

Δείτε επίσης:

Γιώργος Λαμπάτος για Φιλιππίδη: «Κινδυνεύαμε ανά πάσα ώρα και στιγμή»
Leonardo DiCaprio- Gigi Hadid: Είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood;

Διαβάστε επίσης