Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξανά μαζί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον πρώην σύζυγό της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είμαστε πάλι μαζί με τον Γιάννη»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία μίλησε για πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη αλλά και για την επανασύνδεσή τους. Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κτλ. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Τώρα ήμασταν και πάλι μαζί.

Δείτε επίσης: Britney Spears για τους Γονείς της: «Προσεύχομαι να καείτε και οι δυο στην κόλαση»

Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα μας πέρασε μάλλον. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι… Τυχαία συνέβη. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δεν μας πέρασε και στο ντούκου τότε ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα που ξαναβρεθήκαμε εγώ φεύγω πάλι στο εξωτερικό. Δε με θέλει».

Δείτε επίσης:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022
Πρίγκιπας Χάρι: Το συγκινητικό μήνυμα για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Διαβάστε επίσης