Βρες τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου για σένα!


sun glasses

Όταν ζεις σε μια ηλιόλουστη χώρα όπως η Ελλάδα, τα γυαλιά ηλίου αποτελούν επένδυση!

Πως όμως θα διαλέξεις το κατάλληλο ζευγάρι για σένα; Ποιος σκελετός ταιριάζει καλύτερα στο σχήμα προσώπου σου; Ποιος τύπος γυαλιού κολακεύει και αναδεικνύει σωστά τα χαρακτηριστικά σου; Αυτά κι αλλά πολλά ερωτήματα μας βασανίζουν όταν έρχεται η στιγμή να διαλέξουμε ένα ζευγάρι γυαλιά.

Για να σε διευκολύνουμε και να σε βγάλουμε από αυτή την δύσκολη θέση συγκεντρώσαμε μερικά παραδείγματα που θα σε οδηγήσουν στο ιδανικό ζευγάρι!

Γυαλιά ηλίου για οβάλ προσώπου

Αν ανήκεις στη συγκεκριμένη κατηγορία είσαι από τους τυχερούς καθώς στο συγκεκριμένο σχήμα προσώπου ταιριάζουν οι περισσότεροι σκελετοί. Μπορείς να τολμήσεις τα περισσότερα σχέδια ακόμα και τα πιο extreme. Ωστόσο, προτίμησε καλύτερα τους μεγάλους σκελετούς που θα τονίσουν τα ζυγωματικά σου. Πρόσεξε όμως το πλάτος τους να μην ξεπερνά το πλάτος του προσώπου σου.

Γυαλιά ηλίου για στρόγγυλο πρόσωπο

Εάν το πρόσωπο σου είναι χωρίς γωνίες προσπάθησε να δώσεις την αίσθηση ενός πιο μακρόστενου και λεπτού προσώπου. Επέλεξε λοιπόν μακρόστενους σκελετούς ή έντονα γεωμετρικά σχήματα με γωνίες, τα οποία θα ισορροπήσουν τη στρογγυλότητα του προσώπου σου.

Γυαλιά ηλίου για μακρόστενο πρόσωπο

Τα oversized γυαλιά με σκελετούς με στρογγυλευμένες γωνίες είναι ιδανικά για τα άτομα με το συγκεκριμένο τύπο προσώπου, καθώς καταφέρνουν να «μαλακώνουν» το πρόσωπο.

Και μην ξεχνάς ότι πέρα από το σχήμα του προσώπου πρέπει να δώσεις προσοχή και στο μέγεθος των γυαλιών ηλίου ώστε να κάνεις μια ακόμα καλύτερη επιλογή.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα