Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βάσω Λασκαράκη- Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ξανά μαζί στη νέα τηλεοπτική σεζόν

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» ο τίτλος της νέας σειράς των Ρέππα- Παπαθανασίου

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου ετοιμάζουν μια νέα κωμική σειρά που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Mega τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο τίτλος της σειράς είναι «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» και θα πρωταγωνιστήσουν η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη.

Στο πλευρό τους θα βρίσκεται μια πλειάδα από ηθοποιούς. Ανάμεσα σε αυτούς θα κάνει μια guest εμφάνιση και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Έτσι λοιπόν, η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα βρεθούν στην ίδια σειρά, λίγα χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Λίγα λόγια για τη σειρά:

Μια οικογενειακή κωμωδία που περιγράφει παράλληλα τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών με το ίδιο όνομα… Μαίρη.

Κάθε μία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία. Απλές καθημερινές καταστάσεις που μας είναι γνώριμες, γίνονται στα χέρια των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου το υλικό για ένα σπαρταριστό σενάριο με χαρακτήρες της διπλανής πόρτας, απολαυστικές παρεξηγήσεις και ατάκες που θα γίνουν viral. Μια ξεκαρδιστική σειρά από το συγγραφικό δίδυμο που έχει σφραγίσει την κωμωδία στην τηλεόραση, το σινεμά και το θέατρο.

Πρωταγωνιστούν:

Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα, η Σύλβια Δελικούρα, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Μαίρη Σταυρακέλλη και η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Έκτακτη συμμετοχή:

Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Ρέππας κ.ά.

Διαβάστε επίσης