Καστορέλαιο: Πώς να το χρησιμοποιήσεις


Καστορέλαιο: Πώς να το χρησιμοποιήσεις

Ένα από τα πιο αγαπημένα και γνωστά συστατικά στον κόσμο της ομορφιάς.

Το καστορέλαιο είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, αποτελώντας ένα από τα πιο αγαπημένα και γνωστά συστατικά στον κόσμο της ομορφιάς. Αν λοιπόν αγαπάς την περιποίηση και ψάχνεις φυσικούς τρόπους να δυναμώσεις τα μαλλιά, τα νύχια και τα φρύδια σου συνέχισε να διαβάζεις!

Καστορέλαιο στα φρύδια σου

Το καστορέλαιο, χάρη στην πλούσια σύνθεσή του σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, καταφέρνει να γεμίζει τα κενά με αποτέλεσμα τα φρύδια να γίνονται με τον καιρό πιο πυκνά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μερικές σταγόνες καστορέλαιο σε μια μπατονέτα και να το αφήσεις να απορροφηθεί.

Στα μαλλιά σου

Το καστορέλαιο είναι ιδανικό για την επανόρθωση των κατεστραμμένων μαλλιών. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, η οποία βοηθά στην ενδυνάμωση και στην υγιή ανάπτυξή τους. Χρησιμοποίησε το ως μάσκα μία φορά την εβδομάδα πριν το λούσιμο. Κάνε μασάζ στα μαλλιά σου για λίγα λεπτά και στη συνέχεια, άπλωσε το σ’ όλο το μήκος τους. Άφησε το για μερικές ώρες και μετά λούσου κανονικά.

Καστορέλαιο και για τα νύχια

Το καστορέλαιο βοηθά στην ανάπτυξη των νυχιών αποτρέποντας το ξεφλούδισμα. Ρίξε μία μικρή ποσότητα σε μία μπατονέτα και εφάρμοσε το στα πετσάκια γύρω από τα νύχια σου. Κάνε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Δείτε ακόμα  Σατέν, σατέν και πάλι σατέν!

Διαβάστε επίσης