Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τζον Μπον Τζόβι για την εγχείρηση στις φωνητικές χορδές

Είμαι στον δρόμο της ανάρρωσης

Ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το 2022.

Ο Τζον Μπον Τζόβι μοιράστηκε την κατάσταση των φωνητικών χορδών του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το 2022.

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του νέου του ντοκιμαντέρ, «Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story» την Πέμπτη 18 Απριλιου.

Αποκάλυψε ότι αυτό το πρόβλημα τον απασχολεί εδώ και μερικά χρόνια, αλλά είναι σε πορεία βελτίωσης και σημείωσε ότι ο πήχης που έχει θέσει για τον εαυτό του είναι «πολύ ψηλά».

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Το ντοκιμαντέρ απεικονίζει κάτι που συμβαίνει εδώ και 1-2 χρόνια. Είμαι στον δρόμο της ανάρρωσης. Δεν είμαι ακόμα ακριβώς εκεί που θέλω, αλλά αυτός ο πήχης είναι πολύ ψηλά».

Πριν από μερικές ημέρες, ο Μπον Τζόβι έριξε περισσότερο φως στη διαδικασία ανάρρωσής του από τότε που υποβλήθηκε στη χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές χορδές.

Μιλώντας σε ένα Q&A για το ντοκιμαντέρ του, είχε πει: «Αυτό που είδατε στην ταινία γυρίστηκε τον περασμένο Μάρτιο σε εκείνη τη σκηνή που δεν μπορούσα να τραγουδήσω καλά, ή πριν από δύο χρόνια όταν ήμουν σε περιοδεία».

Και είχε προσθέσει: «Έχω μπει για τα καλά στο στάδιο της ανάρρωσης. Είμαι περισσότερο από ικανός να τραγουδήσω. Απλά για μένα, ο πήχης είναι δυόμισι ώρες το βράδυ, τέσσερα βράδια την εβδομάδα, πριν πω ότι θα πάμε να κάνουμε κάποια συναυλία. Έτσι, έχω επιστρέψει για τα καλά στον δρόμο της ανάρρωσης, ούτε μια μέρα δεν είναι εύκολη. Κάθε μέρα είναι ένας αγώνας, αλλά είμαι κάτι παραπάνω από ικανός να το ξανακάνω. Είμαι ο γαμ**ένος Μπον Τζόβι!».

Πηγή:https://www.protothema.gr

Διαβάστε επίσης