Τζένιφερ Λόπεζ: Παρουσίασε την κόρη της χρησιμοποιώντας την αντωνυμία «αυτοί»

Τζένιφερ Λόπεζ: Παρουσίασε την κόρη της χρησιμοποιώντας την αντωνυμία «αυτοί»

Η Τζένιφερ Λόπεζ σε πρόσφατη εμφάνισή της ανέβασε στη σκηνή την 14χρονη κόρη της Emme και την παρουσίασε χρησιμοποιώντας χρησιμοποιώντας την αντωνυμία «αυτοί»

Xρησιμοποιείται στα αγγλικά για τους non binary ανθρώπους που δεν ταυτοποιούνται ούτε ως άνδρες ούτε ως γυναίκε

Η Τζένιφερ Λόπεζ, χρησιμοποιώντας την αντωνυμία «αυτοί», παρουσίασε στη σκηνή τη 14χρονη κόρη της Emme, σε πρόσφατη εμφάνιση της 52χρονης σταρ στο Λος Άντζελες. «Η τελευταία φορά που εμφανιστήκαμε μαζί ήταν σε ένα μεγάλο στάδιο όπως αυτό και τους ζητάω συνέχεια να τραγουδήσουν μαζί μου, αλλά δεν το κάνουν. Οπότε αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση. Είναι πολύ, πολύ απασχολημένοι. Είναι κρατημένοι. Και ακριβοί! Μου κοστίζει όταν βγαίνουν», είπε η τραγουδίστρια, αστειευόμενη

«Όμως αξίζουν κάθε δεκάρα, γιατί είναι το αγαπημένο μου ντουέτο όλων των εποχών. Οπότε, αν μου επιτρέπετε», είπε η Λόπεζ και κάλεσε την Emme στη σκηνή.

H JLo έχει αποκτήσει τα δίδυμα Emme και Max με τον πρώην της σύζυγό της, τον 53χρονο Marc Anthony. Ένα βίντεο από την εμφάνισή τους που ανέβηκε στο TikTok έχει συγκεντρώσει σχεδόν 50.000 views.

Οι θαυμαστές στα social media επαίνεσαν τη Τζένιφερ Λόπεζ για την απόφασή της να χρησιμοποιήσει την αντωνυμία «αυτοί» για την κόρη της.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε
ακόμα