Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μπιγιονσέ: Ανατρεπτική φωτογράφιση για το νέο της album

Η Μπιγιονσέ κυκλοφορεί νέο album μετά από 6 χρόνια και φωτογράφιση είναι το λιγότερο ανατρεπτική

Η Μπιγιονσέ κυκλοφόρησε νέο album μετά από έξι ολόκληρα χρόνια και για το συγκεκριμένο γεγονός, ανέβασε στα social media μια ανατρεπτική φωτογραφία. Ενώ συνόδευσε την ανάρτηση με ένα μακροσκελές κείμενο.

Η διάσημη τραγουδίστρια πόζαρε με ένα αέρινο ρούχο πάνω σε ένα εικονικό άλογο, με στόχο την προώθηση του νέου δίσκου που ονομάζεται «Renaissance», δηλαδή την «Αναγέννηση».

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Instagram, ανέφερε το εξής:

«Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ μου έδωσε χώρο για να ονειρευτώ και να βρω απόδραση σε μια τρομακτική στιγμή για τον κόσμο. Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης σε μια εποχή που λίγα πράγματα πήγαιναν μπροστά. Πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος χωρίς κριτική. Ένα μέρος για να είσαι απαλλαγμένος από την τελειομανία και την υπερβολική σκέψη. Ένα μέρος για να ουρλιάξεις, να απελευθερωθείς, να νιώσεις την ελευθερία. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης. Ελπίζω να βρείτε χαρά σε αυτή τη μουσική. Ελπίζω να σας εμπνεύσει να απελευθερώσετε το κούνημα. Χα! Και να νιώθετε τόσο μοναδικοί, δυνατοί και σέξι όσο είστε».

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης