Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τσουρέκια Γεμιστά με Γλάσο Σοκολάτας

Εγγύηση για το πιο γλυκό Πάσχα!

Και εκεί που νομίζατε πως δεν έπαιζε να υπάρχει κι’ άλλος λόγος που να σας κάνει να μη μπορείτε να αντισταθείτε στο τσουρέκι, βρίσκετε αυτή τη συνταγάρα! Τσουρέκια γεμιστά με γλάσο σοκολάτας. Εγγύηση για το πιο γλυκό Πάσχα!

Υλικά

  • Τσουρέκι
  • 150 γρ. Nocciolata “Sisinni”
  • 380 γρ. Gianduia “Sisinni”
  • 25 γρ. Ηλιέλαιο

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Κόβουμε 1 τσουρέκι οριζόντια στη μέση.
  2. Ζεσταίνουμε τη Nocciolata “Sisinni” στα μικροκύματα για 40 δευτερόλεπτα και αλείφουμε τη βάση του τσουρεκιού βάζουμε από πάνω το άλλο τσουρέκι.
  3. Ζεσταίνουμε τη Gianduia “Sisinni” στα μικροκύματα για 40 δευτερόλεπτα, ανακατεύουμε μαζί το ηλιέλαιο και ζεσταίνουμε το μείγμα στα μικροκύματα για 1 λεπτό και το χύνουμε πάνω και γύρω από το τσουρέκι.

Πηγή: dimitrismichailidis.com

Διαβάστε επίσης