Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τo Primer κάνει κάτι περισσότερο από το να αυξάνει το χρόνο του μακιγιάζ

Image by Freepik

Έχει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων

Ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: Τα Primer είναι ένα απαραίτητο προϊόν μακιγιάζ στο κιτ ομορφιάς σας. Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε ένα τελετουργικό μακιγιάζ ή απλώς μια ρουτίνα με ενυδατική κρέμα και μάσκαρα, το primer είναι ένα προϊόν που πρόκειται να αλλάξει τη ζωή σας. Έχει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων που υπερβαίνουν κατά πολύ την αύξηση του χρόνου χρήσης του μακιγιάζ.

Θολώνει τους πόρους

Η χρήση ενός foundation απευθείας στο δέρμα σας ενισχύει πραγματικά την εμφάνιση των πόρων, όσο μικροί κι αν είναι. Αλλά χρησιμοποιώντας ένα primer σφραγίζει αυτούς τους πόρους και βοηθά στην απόκρυψή τους για να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται απολύτως ομοιόμορφο.

Εξομαλύνει την υφή του δέρματος

Ο σκοπός ενός primer είναι να βοηθήσει στη δημιουργία ενός λείου καμβά για να γλιστράει το μακιγιάζ. Το κάνει γεμίζοντας τις γραμμές και εξομαλύνει τα μικρά εξογκώματα έτσι ώστε η υφή του δέρματός σας να φαίνεται πιο λεία. Αυτό βοηθά το foundation να συνεχίσει εύκολα και να δείχνει αψεγάδιαστο.

Λειτουργεί για όλους τους τύπους δέρματος

Ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματός σας, το να φοράτε ένα primer θα κάνει την εφαρμογή του μακιγιάζ σας πιο απαλή και απρόσκοπτη. Αλλά όπως με κάθε προϊόν δέρματος, συνιστάται επίσης να κάνετε ένα τεστ επίθεμα εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα.

Απαλλαγείτε από τη «Λιπαρή» λάμψη

Τα primer απορροφούν ως εκ θαύματος την περίσσεια λιπαρότητας από το δέρμα. Ενώ το κάνουν να φαίνεται ματ και χωρίς γυαλάδα όλη την ημέρα. Αυτό μειώνει επίσης την ανάγκη για αγγίγματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του

Εάν είστε κάποιος που δεν προτιμά να φοράει πολύ μακιγιάζ σε τακτική βάση, τότε το καλούπι σας είναι ένα primer. Δεδομένου ότι κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται αψεγάδιαστο και ομοιόμορφο, φορώντας primer θα φωτίσει αμέσως το πρόσωπό σας χωρίς την βαρύτητα του foundation.

Image by Freepik

Διαβάστε επίσης