Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Tips για να είσαι πάντα σε φόρμα!

Η απαιτητική καθημερινότητα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για έντονη γυμναστική

Αν θέλεις, όμως, να είσαι σε φόρμα, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το πετύχεις χωρίς να είσαι με τις ώρες στο γυμναστήριο! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι μερικές απλές ασκήσεις σε καθημερινή βάση σε συνδυασμό με λίγη διατροφή. Πάμε να δούμε λοιπόν πώς μπορείς να είσαι σε φόρμα εύκολα και γρήγορα!

Δείτε επίσης: Επιστροφή στη δουλειά μετά τις διακοπές

Καθημερινός περίπατος

Αν δεν είσαι φαν του τρεξίματος, τότε 30-45 χαλαρού περπατήματος αρκούν για να είσαι σε φόρμα. Κάνε λοιπόν το καθημερινό περπάτημα μέρος της ζωής σου και έτσι όχι μόνο θα βελτιώσεις την κυκλοφορία του αίματος αλλά θα ομαλοποιήσεις και τον καρδιακό σου ρυθμό.

Διατάσεις

Αν δεν έχεις το χρόνο να περπατάς για 30-45 λεπτά κάθε μέρα, μπορείς να περπατάς 10-15 λεπτά και στη συνέχεια κάνε διατάσεις και κοιλιακούς για 10 λεπτά. Αυτό θα σε βοηθήσει να είσαι σε φόρμα και να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου!

Χυμός λεμόνι

Το λεμόνι είναι πλούσιο σε κάλιο και βιταμίνη C. Ενδείκνυται λοιπόν για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης αλλά και για όλες τις δίαιτες με στόχο τη μείωση της χοληστερίνης. Ένας χυμός φρέσκου λεμονιού με ζεστό νερό και μια κουταλιά μέλι την ημέρα, θα είναι γίνει ο νο1 σύμμαχος σου!

Φρούτα & λαχανικά

Τα φρούτα είναι η φυσική ζάχαρη που χρειάζεται ο οργανισμός σου για να είναι πάντα υγιής. Αντικατέστησε λοιπόν τα γλυκά και τις σοκολάτες με φρούτα και θα δεις ότι σταδιακά θα έχεις μικρότερη ανάγκη για junk food και γλυκά.

Δείτε επίσης:

Ποιες εξετάσεις πρέπει να κάνεις μετά το καλοκαίρι
Ελιές Σώματος: Γιατί πρέπει να κάνουμε έλεγχο μετά τις διακοπές

Διαβάστε επίσης