Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Την συνέλαβαν λόγω… ομορφιάς!

Οι αστυνομικοί της είπαν ότι συλλαμβάνεται επειδή «είναι ό,τι πιο όμορφο έχουν δει»!

Μερικούς μήνες μετά την απαγόρευση των αμβλώσεων, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής περνάνε από τη μία απογοήτευση στην άλλη με την εκδήλωση φαινομένων μισογυνισμού ή κατάχρησης εξουσίας από την αστυνομία. 

Διάβασε ακόμα: Ο Κάρολος έγινε βασιλιάς στα 74 χρόνια

Αυτή τη φορά, αυτό που συνέβη ξεπέρασε κάθε όριο… Μια 28χρονη κοπέλα, ονόματι Hend Bustamiσυνελήφθη και από το αεροδρόμιο του Las Vegasκατέληξε στο κρατητήριο. Ο λόγος; Δεν είχε πληρώσει το γεύμα της σε εστιατόριο του αεροδρομίου, αλλά αυτό δεν αποτέλεσε την μοναδική αιτία. Όπως έγραψε το Insider, η 28χρονη είχε να αντιμετωπίσει και τους αστυνομικούς, που της έλεγαν συνεχώς ότι την συνέλαβαν επειδή «είναι ότι πιο όμορφο έχουν δει».

Οι αστυνομικοί μίλησαν με αξιωματούχους του αεροδρομίου και δήλωσαν ότι η γυναίκα ταιριάζει με την περιγραφή που είχαν για μια νεαρή που είχε παραλείψει την πληρωμή της σε εστιατόριο. Μάλιστα, η γυναίκα απείλησε να φτύσει την αστυνομία όταν άκουσε αυτά τα σχόλια και υποστήριξε ότι «οι αξιωματικοί ήταν διεστραμμένοι».

Τα γεγονότα αυτά εις βάρος της Hend, είχαν ως αποτέλεσμα να κρατείται στη φυλακή και να χρειάζεται εγγύηση 1.000 δολαρίων. Επίσης, θα πρέπει να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 27 Οκτωβρίου!

Ζακ Έφρον: Πέρασα κατάθλιψη όταν έκανα προπονήσεις για το «Baywatch»
Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη για το όνομα του μωρού

Διαβάστε επίσης