Μάσκα με ενεργό άνθρακα: Τα οφέλη στην επιδερμίδα σου


Iδανικές για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες

Οι μάσκες με ενεργό άνθρακα ή άργιλο είναι ιδανικές για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες, αφού απορροφούν και απομακρύνουν την περιττή λιπαρότητα. Πάμε να δούμε λοιπόν τα κυριότερα οφέλη που έχει μία μάσκα με ενεργό άνθρακα στην επιδερμίδα.

Προλαμβάνει τα σπυράκια: Μια μάσκα με άνθρακα απομακρύνει το σμήγμα και τη συσσώρευση ρύπων από το δέρμα, προλαμβάνοντας έτσι την εμφάνιση μικρών σπυριών.

Καθαρίζει τους πόρους: Μια μάσκα με άνθρακα μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση ατμοσφαιρικών ρύπων, σκόνης, σμήγματος, υπολείμματα μακιγιάζ όπως και νεκρών κυττάρων που συσσωρεύονται καθημερινά στην επιφάνεια του δέρματός, με αποτέλεσμα να το κάνουν να δείχνει θαμπό. Επίσης απολεπίζει το δέρμα, καθαρίζοντας και βελτιώνοντας την εμφάνιση των πόρων.

Αφήνει την επιδερμίδα πιο φωτεινή και λεία: Όλοι οι παράγοντες που αναφέραμε παραπάνω κάνουν την επιδερμίδα μας να δείχνει θαμπή και κουρασμένη. Μια μάσκα με άνθρακα τα απομακρύνει αποτελεσματικά αφήνοντας την επιδερμίδα λαμπερή και λεία, καθώς ο τόνος του δέρματος φαίνεται πιο ομοιόμορφος.

Δείτε ακόμα  Το ιδανικό μακιγιάζ για να δείχνεις πάντα φρέσκια!

Διαβάστε επίσης