3+1 επιλογές tattoo για σένα που δεν ξέρεις τι θέλεις να “χτυπήσεις”!

Tip: Μην βιαστείς να πάρεις τη μεγάλη απόφαση!

Το tattoo είναι μια παράδοση, που με τα χρόνια έγινε μόδα και πλέον προτιμάται από όλους. Και πλέον είναι κάτι περισσότερο από μια μόνιμη ζωγραφιά πάνω στο σώμα μας. Είναι μια ιδέα, μια στάση ζωής, ένα βίωμα, που «γίνεται ένα» με το σώμα, δημιουργώντας ένα ευφάνταστο και ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Όταν πάρεις την μεγάλη απόφαση, φρόντισε να έχεις εξασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις: να βρεις έναν καλό tattoo artist, με τον οποίο θα έχεις συζητήσει όλες τις ανησυχίες σου και θα σου έχει λύσει τυχόν απορίες. 

Tattoo με quotes

Τα τατουάζ που περιλαμβάνουν μικρά στιχάκια, είναι από τις πιο γνωστές προτιμήσεις του κοινού. Μέσα από τα quotes που έχει «ζωγραφίσει» κάποιος στο σώμα του, μπορείς να μάθεις πράγματα για την προσωπικότητα του, ενώ ανακαλύπτεις περισσότερες ατάκες που επηρεάζουν τη ψυχολογία των ανθρώπων. Άλλωστε, τα πιο πολλά προέρχονται από βιβλία, ταινίες, τραγούδια, ή ακόμα και αποφθέγματα μεγάλων συγγραφέων, ποιητών, κτλ. Παρόλα αυτά, όσο δημιουργική κι αν σου φαίνεται η συγκεκριμένη ιδέα, όταν έρθει η ώρα να «χτυπήσεις» το δικό σου, σίγουρα θα ξοδέψεις πολύ χρόνο για να πάρεις την τελική απόφαση. 

Tattoo με ζώδια

Το ζώδιο μας λέει πολλά για εμάς. Αυτό είναι fact που πλέον δεν αμφισβητεί ούτε ο πιο δύσπιστος! Τι καλύτερο να παρουσιάζεις με πιο γρήγορο τρόπο το «ποιος είσαι», μέσα από tattoo με το ζώδιο σου; Έτσι, ίσως κάνεις νέες γνωριμίες, ή… αποφύγεις κάποιες ανούσιες!

Tattoo με ζώα 

Είσαι από τους ανθρώπους που δεν μπορούν να κρύψουν την αγάπη τους για τον «μικρό» τους φίλο, το κατοικίδιο τους. Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να το κουβαλάς παντού μαζί σου, ακόμα κι αν δεν το έχεις ακριβώς δίπλα σου; Αυτό θα το καταφέρεις, κάνοντας ένα όμορφο tattoo με το όνομά του, το αρχικό του ή ακόμα και την μορφή του πάνω στο σώμα σου. Για τον πιο πιστό φίλο του ανθρώπου έχουν γυριστεί ταινίες, έχουν γραφτεί βιβλία και τραγούδια, ενώ η νέα μόδα φέρνει στο επίκεντρο τα τατουάζ!

Δείτε ακόμα
Πώς να φορέσεις τα αγαπημένα σου σορτς

Tattoo που καλύπτουν ουλές

Πολλά πράγματα συμβαίνουν και μας σημαδεύουν για μια ολόκληρη ζωή. Κάποια ψυχικά και άλλα σωματικά, όπως είναι οι ουλές μας. Η ιδέα ενός tattoo είναι αρκετά διαδεδομένη, ενώ υπάρχουν επιλογές που αναδεικνύουν αυτά τα σημεία με όμορφο τρόπο, μετατρέποντάς τα σε τέχνη. Κοιτάζοντας αυτό το tattoo, δεν θα ξεχνάς ποτέ πόσο «πάλεψες» και πόσο δυνατός βγήκες μέσα από αυτό!