Τάσος Σοφρωνίου για Σοφία Χατζηπαντελή: «Παραλίγο να πιανόμασταν στα μαλλιά έγινε χαμός»

Forever Woman

Ο Τάσος Σοφρωνίου μίλησε στο «Breakfast@star» για το GNTM και την Σοφία Χατζηπαντελή

Ο κριτής του GNTM μίλησε για το πρόγραμμα και απάντησε μεταξύ άλλων για τον έντονο καβγά που είχε ο ίδιος και η Βίκυ Καγιά με τη Σοφία Χατζηπαντελή στην πρεμιέρα του GNTM. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Το θέμα είναι να μη συμφωνείς, γιατί υπάρχει λόγος να μη συμφωνείς. Να μη συμφωνείς για να κάνεις νουμεράκια, δεν ισχύει για εμάς, δεν υπάρχει. Το καλό είναι ότι είμαστε τρεις διαφορετικές προσωπικότητες. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι δυναμίτης, δε μασάει τα λόγια της, γιατί ανήκει σε μια γενιά παιδιών που έχουν μεγαλώσει με τα social media και έχουν το θάρρος της γνώμης τους.

Δείτε επίσης: Ραμόνα Βλαντή για Σοφία Χατζηπαντέλη: «Δεν μπορείς να είσαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω»

Αυτό εμένα μου αρέσει πολύ. Είναι ωραίο γιατί λένε την αλήθεια τους. Στη μόδα αν δεν πεις τη γνώμη σου δεν μπορείς να πας μπροστά. Πολλά από τα κορίτσια του διαγωνισμού έχουν συγκεκριμένους στόχους για τους οποίους συμμετέχουν».

Όσον αφορά τη διαφωνία του με τη Σοφία Χατζηπαντελή για το τι είναι diversity, ο Τάσος Σοφρωνίου τόνισε:

«Παραλίγο να πιανόμασταν στα μαλλιά, έγινε χαμός. Είμαστε φανταστικά την ώρα που κάνουμε το γύρισμα. Ειλικρινά εκείνη την ώρα τα βλέπουμε όλα σκούρα. Αυτό μας δίνει την ελευθερία να κάνουμε τη συζήτηση που θα κάναμε αν δεν είχαμε κάμερες.

Δεν έχουμε περάσει τα όρια. Όλο αυτό έχει μια αλήθεια. Δεν το κάνουμε για την τηλεθέαση, γιατί δεν το καταλαβαίνουμε καν. Σίγουρα θα διαφωνήσουμε, θα τσακωθούμε και θα συγκρουστούμε. Θα δείτε ακόμα χειρότερα. Αυτό που είδατε χθες ήταν πταίσμα, ήταν το πρώτο πιάτο».

Δείτε επίσης: