Τα trends του 2022

Τα trends του 2022

Οι τάσεις της μόδας για τη σεζόν Άνοιξη 2022 είναι εδώ και θυμίζουν μια ξεγνοιασιά. Αρχίστε λοιπόν να ετοιμάζετε την ντουλάπα σας με τα απαραίτητα καθώς η Άνοιξη πλησιάζει! Τα χαμηλόμεσα παντελόνια, τα καυτά μίνι, τα πολύχρωμα κοσμήματα και αξεσουάρ καθώς και οι πλατφόρμες φαίνεται ότι θα κυριαρχήσουν.

Επίσης ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε -προσωρινά- τα μικρά τσαντάκια και αρπάξτε τις XL. Σε διάφορα χρώματα και υφάσματα, οι τσάντες της φετινής άνοιξης είναι μεγάλες ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις αποδράσεις του σαββατοκύριακου.

Κρόσσια

Καιρός να επιστρέψουμε στην άγρια δύση!  Τα κρόσσια παραμένουν στην κορυφή και φέτος και μπαίνουν παντού! Σε τσάντες, φορέματα, φούστες, παπούτσια, τζάκετ. Επέλεξε να συνδυάσεις ένα κομμάτι με κρόσσια σε κάθε σου εμφάνιση για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Λογότυπα

logomania is back! Μετά από πολύχρονη αποχή των logo στα ρούχα, όπως όλα δείχνουν για φέτος ήρθαν για να μείνουν! Διάλεξε λοιπόν κομμάτια όπου να αναγράφεται επάνω έντονο το logo. Και μην ξεχνάς: Όσο μεγαλύτερα και εμφανή τα σύμβολα τόσο καλύτερα.

Έντονα χρώματα

Τα έντονα χρώματα επιστρέφουν δυναμικά! Κόκκινα κίτρινα, πράσινα, μπλε, όλα παίζουν! Αρκεί να φοριούνται μεμονωμένα Η μόδα αλλάζει συνεχώς, και φέτος από ότι φαίνεται εκπέμπει vibes ‘00 !

Διαβάστε
ακόμα