Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η Σαμάνθα Φοξ με τη σύντροφό της

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η Σαμάνθα Φοξ με την

Οι δύο γυναίκες αποφάσισαν επισημοποιήσουν τη σχέση τους έπειτα από έξι χρόνια σχέσης

Το sex symbol της δεκαετίας των 80’s Σαμάνθα Φοξ, αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση της μετά από 6 χρόνια. Καθώς στις 18 Ιουνίου παντρεύτηκε την 48χρονη αγαπημένη της, Λίντα Όλσεν.

Οι δύο γυναίκες ερωτεύτηκαν το 2016, έναν χρόνο μετά τον θάνατο της Μίρα Στρέιτον, της επί 16 χρόνια συντρόφου της Φοξ, από καρκίνο.

Η Σαμ είχε μιλήσει για τη σχέση της στο σπίτι του «Big Brother» το 2016, λέγοντας για τη σύντροφό της: «Δεν είναι στο χώρο της ψυχαγωγίας, κάτι που είναι υπέροχο. Έχω πλέον ερωτευτεί μια άλλη γυναίκα. Γνώρισα κάποια πριν από μερικούς μήνες και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Όσο μεγαλώνεις η ζωή περνάει τόσο γρήγορα».

Η Σαμ και η Λίντα αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2020.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Έσεξ και παρόλο τη βροχερή μέρα, δεν φαίνεται να πτοήθηκε καθόλου.

Η 56χρονη τραγουδίστρια εντυπωσίασε φορώντας ένα νυφικό στράπλες φόρεμα, το οποίο είχε αστραφτερές λεπτομέρειες και πέπλο. Η σύζυγος της Λίντα, η οποία απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν επίσης πολύ εντυπωσιακή , φορώντας και αυτή ένα λευκό νυφικό με μακρύ πέπλο.

Ενώ οι παράνυφες, 6 σε αριθμό φορούσαν εντυπωσιακές ροζ τουαλέτες. Τέλος, οι καλεσμένοι που έφτασαν στην εκκλησία για να ευχηθούν στο ζευγάρι φορούσαν επίσημο ένδυμα.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης