Τα οφέλη του αντηλιακού στο δέρμα μας!


Ο ήλιος μας συνοδεύει 365 μέρες τον χρόνο

Η Ελλάδα είναι μια από τις πιο ηλιόλουστες χώρες του κόσμου!

Ο ήλιος μας συνοδεύει 365 μέρες τον χρόνο, με αποτέλεσμα να εκτιμάμε την αξία του αλλά και να γνωρίζουμε και τους κινδύνους του. Σύμμαχος μας σε αυτό είναι φυσικά το αντηλιακό που πρέπει να φοράμε πάντα και παντού. Έχουμε ξανατονίσει ότι δεν πρέπει να φοράμε αντιηλιακό μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά όλο το χρόνο, ανεξαρτήτως εποχής! Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί τα οφέλη που μας χαρίζει!

Προστασία από την ακτινοβολία

Το αντηλιακό προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Χαρίζοντας παράλληλα ένα ασφαλές και με διάρκεια μαύρισμα ενώ αποτρέπει τα εγκαύματα.

Αντιγήρανση

Η καθημερινή χρήση αντηλιακού προλαμβάνει όλα τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης. Οι ακτίνες UV ενισχύουν την εμφάνιση ρυτίδων, κηλίδων καθώς και την απώλεια σφριγηλότητας. Επέλεξε λοιπόν το κατάλληλο αντηλιακό ανάλογα τον τύπο δέρματος σου και τις ανάγκες του και αποχαιρέτησε τα πρώιμα σημάδια γήρανσης!

Τονώνει την επιδερμίδα

Το αντηλιακό ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα προστατεύει από όλο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας. Η καθημερινή εφαρμογή θα σου χαρίσει λεία και σφριγηλή επιδερμίδα και φυσικά πιο ανανεωμένη. Ενώ παράλληλα η ασπίδα του δέρματος ενισχύεται όπως και η κυτταρική ανανέωση.

Ενυδατώνει την επιδερμίδα

Η πολύωρη έκθεση μας στον ήλιο, ειδικά το καλοκαίρι, μειώνει τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα. Με αποτέλεσμα να το κάνει ξηρό και αφυδατωμένο. Το αντηλιακό λοιπόν ενεργοποιεί την ενυδάτωση των κυττάρων ενώ οι ενεργές υφές δημιουργούν ένα φιλμ προστασίας για την ασπίδα του δέρματος!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα