Τα κολιέ που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου το 2022


Τα κοσμήματα έχουν τη μαγική ικανότητα να μπορούν να αναδείξουν ένα look ή να το κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό και μοναδικό!

Φυσικά για κάθε ρούχο υπάρχει και το κατάλληλο κόσμημα. Καθώς δεν ταιριάζουν όλα με όλα, και φυσικά πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπόψιν μας τις τάσεις κάθε εποχής.

Τα κολιέ είναι αδιαμφισβήτητα τα πιο πολυφορεμένα και αγαπημένα κοσμήματα. Είναι ικανά να σταθούν μόνα τους σε μια εμφάνιση και να κλέψουν με ευκολία την παράσταση.

Πάμε να δούμε λοιπόν, ποια κολιέ δεν πρέπει να αποχωριστούμε το 2022.

Choker με ζιργκόν και μονόπετρο

Είναι ένα άκρως εντυπωσιακό και κομψό κόσμημα. Πρέπει οπωσδήποτε να το προσθέσεις στη συλλογή σου! Ιδανική επιλογή θα ήταν να διαλέξεις ένα choker σε χρωματισμούς λευκού και πράσινου και δημιούργησε ένα από τα πιο iconic look!

Επίχρυση αλυσίδα λαιμού

Μία απλή χρυσή αλυσίδα λαιμού αποτελεί must κόσμημα! Είναι μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια και παραμένει στην κορυφή και φέτος! Μπορείς να τη φορέσεις μόνη της ή να τη συνδυάσεις και με άλλα κομμάτια, σε διαφορετικά μήκη. Είναι ένα διαχρονικό κομμάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσεις.

Κολιέ με πέρλες

Τις πέρλες τις έχουμε συνήθως στο μυαλό μας ως κάτι πολύ κλασικό και αριστοκρατικό. Επειδή όμως πρέπει να συμβαδίζουμε με την εποχή μπορούμε με απλά βήματα να τις μεταφέρουμε στο σήμερα. Αν ψάχνεις λοιπόν μία πιο μοντέρνα εκδοχή, ένα κολιέ που είναι μισό από πέρλες και το άλλο μισό από χρυσή αλυσίδα αποτελεί την ιδανική επιλογή!

Τριπλό κολιέ layering

Το layering στα κολιέ αποτελεί μια από τις top τάσεις τα τελευταία χρόνια και θα εξακολουθεί να κυριαρχεί και το 2022. Ουσιαστικά είναι μία τριπλή αλυσίδα, που αποτελείται από διαφορετικά μήκη και μεγέθη. Με λίγα λόγια, συνδυάζει όλα τα trends των αλυσίδων σε ένα κομμάτι και είναι μια από τις πιο trendy επιλογές που μπορείς να κάνεις!

Κολιέ με μοτίφ καρδιά

Τα κοσμήματα σε σχήμα καρδιάς έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς την τελευταία περίοδο. Επίσης είναι ένα κόσμημα που πέρα από κομψό αποπνέει και μια πιο girly και παιχνιδιάρικη διάθεση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα τέτοιο κολιέ θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα