Τα καλύτερα στέκια στο Μικρολίμανο!

Το Μικρολίμανο έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια

Αν ακόμα δεν έχεις επισκεφτεί το Μικρολίμανο ήρθε η ώρα!

Το Μικρολίμανο έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και ειδικά τώρα που το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά τι είναι καλύτερο από το να απολαμβάνεις τον καφέ, το φαγητό ακόμα και το ποτό σου με θέα τη θάλασσα; Ρίξε λοιπόν μια ματιά στα στέκια που πρέπει να επισκεφτείς οπωσδήποτε!

Ιστιοπλοϊκός

Ένας μοντέρνος χώρος με ιδιαίτερο στυλ όπου κυριαρχεί το ξύλο, οι λιτές γραμμές όπως επίσης και τα γήινα χρώματα. Μοναστηριακά τραπέζια και μεγάλες άνετες πολυθρόνες ικανές να σε κρατήσουν για ώρες να αγναντεύεις το απέραντο γαλάζιο.

Best time of the day….ηλιοβασίλεμα! Όπου και αν σταθείς μπορείς να το δεις να σβήνει μέσα στη θάλασσα. Ανεξαρτήτως καιρού, ανεξαρτήτως εποχής ο Ιστιοπλοϊκός μπορεί και θα σε ταξιδέψει.

Πηγή: istioploikos.gr

Ακτή Μικρολίμανου, Πειραιάς

Cartéλ

Το Cartéλ αναβίωσε την ιστορική γωνιά στο Μικρολίμανο και πλέον είναι το αγαπημένο στέκι ανθρώπων που απολαμβάνουν ποιοτική κουζίνα και καφέ από υψηλής ποιότητας χαρμάνια. Ενώ η διασκέδαση τα βράδια βαράει κόκκινο.

Πηγή: cartel.mikrolimano

Ακτή Κουμουνδούρου 62, Πειραιάς

Varoulko Seaside

Το Varoulko Seaside ξεκίνησε ως ένα κορυφαίο εστιατόριο υψηλής ποιότητας ενώ έχει γίνει ο απόλυτος προορισμός για τους θαυμαστές της εκλεκτής γαστρονομίας. Έχοντας επίσης την τεχνογνωσία και τις γνώσεις του σεφ Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος έχει δημιουργήσει μοναδικές συνταγές που εξερευνούν τις αισθήσεις συνδυάζοντας παραδοσιακές και μοντέρνες γεύσεις. Ένας αληθινός θρύλος που κάνει πάντα μια δυνατή και διαχρονική γαστρονομική δήλωση στην ελληνική γαστρονομική σκηνή.

Πηγή: varoulko.gr

Ακτή Κουμουνδούρου 54, Πειραιάς 

Δείτε ακόμα
White Monkey: Ένα σπίτι σε μαγαζί ή ένα μαγαζί για σπίτι?