Στιλιστικά λάθη που κάνουμε το καλοκαίρι

H πιο σημαντική στιλιστική συμβουλή που πρέπει να θυμάσαι πάντα είναι ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Η επιλογή των υφασμάτων, τα κατάλληλα αξεσουάρ και οι συνδυασμοί που επιλέγεις να κάνεις είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που μπορούν να απογειώσουν ή αντίστοιχα να μειώσουν την τελική σου εικόνα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια στιλιστικά λάθη που κάνουμε οι περισσότερες και την καλοκαιρινή περίοδο. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά!

Καλοκαιρινά υφάσματα

Ο συνδυασμός του ιδρώτα με ρούχα αμφίβολης ποιότητας, τότε μπορεί να δημιουργήσει ένα καταστροφικό αποτέλεσμα. Τόσο σε εμφάνιση όσο και σε μυρωδιά. Φρόντισε λοιπόν να επιλέγεις δροσερά και απορροφητικά υφάσματα όπως το λινό, το βαμβάκι, το μετάξι. Απόφυγε τα συνθετικά υφάσματα, καθώς εμποδίζουν την επιδερμίδα σου να αναπνεύσει.

Διαφανίζουν τα ρούχα

Τα καλοκαιρινά υφάσματα είναι πιο ανάλαφρα και δροσερά με αποτέλεσμα μερικές φορές να διαφανίζουν. Ένα μισοφόρι ή τα κατάλληλα εσώρουχα θα μας βγάλουν από πιθανές άβολες καταστάσεις.

Αξεσουάρ

Το layering από κοσμήματα είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Ωστόσο θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς δεν χρειάζεται να το παρακάνεις με πολλά layers από κολιέ. Τρία ή τέσσερα κολιέ είναι αρκετά για να αναβαθμίσεις το outfit σου και να του δώσεις τη λάμψη που χρειάζεται!

Δείτε ακόμα
Κάνε αυτό το πείραμα και θα εκπλαγείς!

Διαβάστε
ακόμα