Ξεκούραστα χρώματα για το υπνοδωμάτιο!


Ξεκούραστα χρώματα για το υπνοδωμάτιο!

Τα χρώματα που θα επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις σε έναν χώρο, μπορούν να τον μεταμορφώσουν εντελώς.

Προσπάθησε να μην παρασύρεσαι μόνο από το τί σου αρέσει σαν χρώμα, αλλά συνυπολόγισε στην επιλογή σου και τη λειτουργία κάθε χώρου. Στο υπνοδωμάτιο σου πρέπει να δημιουργήσεις μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, η οποία θα σου χαρίσει ηρεμία και ποιοτικό ύπνο. Εμείς σου βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τα καλύτερα ξεκούραστα για το μάτι χρώματα, που θα σε ξετρελάνουν!

“Ζεστό” Λευκό

Το λευκό είναι το πιο διαχρονικό και safe χρώμα όσον αφορά τη διακόσμηση του σπιτιού μας. Παρόλα αυτά όμως, υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού. Απέφυγε να διαλέξεις για την κρεβατοκάμαρά σου το “ψυχρό” λευκό που παραπέμπει στα νοσοκομεία! Αν θες το υπνοδωμάτιο σου να έχει ξεκούραστα χρώματα, επέλεξε μια πιο “ζεστή” και σπασμένη απόχρωση του άσπρου

Φιστικί

Τα τελευταία χρόνια το φυστικί έχει την τιμητική του και όλο και περισσότεροι διακοσμητές το προτείνουν ως ένα από τα πιο ξεκούραστα χρώματα για το υπνοδωμάτιο! Υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις στη συγκεκριμένη παλέτα. Προτίμησε τις πιο απαλές και ανοιχτόχρωμες, ώστε να πετύχεις την απόλυτη χαλάρωση στην κρεβατοκάμαρα!

Απαλό μπλε

Είναι το γνωστό και αγαπημένο “baby blue”. Ένα πολύ πρωτότυπο χρώμα που δικαίως ανήκει στη λίστα με τα πιο ξεκούραστα χρώματα. Επίσης, είναι ένα αρκετά “εύκολο” χρώμα, καθώς όπως και τα περισσότερα απαλά χρώματα, συνδυάζεται με έπιπλα σε κάθε χρώμα. Παίξε με τις αποχρώσεις του, μπορείς για παράδειγμα να βάζεις τους τοίχους σε απαλό μπλε και να χρησιμοποιήσεις πιο σκούρο μπλε για μαξιλάρια ή σκεπάσματα! Το αποτέλεσμα θα είναι ονειρικό!

Ροζ

Το ροζ ανήκει στα πιο ξεκούραστα και ατμοσφαιρικά χρώματα για υπνοδωμάτιο. Συνδύασέ το με ιδιαίτερα φωτιστικά και μαύρα έπιπλα και η αντίθεση που θα δημιουργηθεί πραγματικά θα σε συνεπάρει!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα