Σταμάτης Γαρδέλης: «Όταν η κοπέλα συνεχίζει να είναι με τον βιαστή, δεν είναι βιασμός αλλά συναίνεση»

Forever Woman

«Το να υποχωρείς σε έναν βιασμό για να έχεις αντίκρισμα στη δουλειά σου, αυτό δεν λέγεται βιασμός».

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» όπου αναφέρθηκε τόσο στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη όσο και στις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης για τον βιασμό. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είπε:

«Όταν ένας άνθρωπος είναι πάρα πολύ ψηλά, η πτώση του θα είναι κραυγαλέα. Λογικό είναι να ανησυχεί η γυναίκα του, έχει στραφεί όλη η κοινή γνώμη εναντίον του. Λίγη ανθρωπιά να δείξουμε στον άνθρωπο. Πέσαμε πάνω στον άνθρωπο και τον σκίσαμε».

Δείτε επίσης: Η ιστορία του Στέλιου: Έκανα παιδί με γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια και εκείνη το φόρτωσε σε άλλον.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης σχολίασε:

«Δεν θέλω να τον υπερασπιστώ αλλά νομίζω πως έκανε κακή διατύπωση. Όταν δηλαδή γίνεται ένας βιασμός και την άλλη μέρα η βιασθείσα συνεχίζει με τον βιαστή, αυτό δεν λέγεται βιασμός, λέγεται συναίνεση. Τώρα αν ασκεί βία και γίνεται βιασμός, αυτό είναι ποινικά κολάσιμο. Μία κοπέλα αν έχει βιαστεί από κάποιον και την άλλη μέρα τον βλέπει στη δουλειά της και συνεχίζει, δε μου κάνει ότι πρέπει να βγει μπροστά να μηνυθεί αυτή η ιστορία. Όταν γίνεται η πράξη, εν θερμώ την καταγγέλλεις. Το να υποχωρείς σε έναν βιασμό για να έχεις αντίκρισμα στη δουλειά σου, αυτό δεν λέγεται βιασμός».

Δείτε επίσης:

Διαβάστε
ακόμα