Η ιδανική συνταγή για τα πιο νόστιμα σπιτικά πατατάκια!
Φτιάξτε πανεύκολα στη κουζίνα του σπιτιού σας τα πιο τραγανά και λαχταριστά πατατάκια ακολουθώντας τα βήματα της συνταγής!
Συστατικά
- 4 πατάτες
- αλάτι
- 4 κ.σ. ξύδι
- ηλιέλαιο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις ξεπλένουμε με νερό. Τις κόβουμε με ένα μαντολίνο σε πολύ λεπτές φέτες και τις βάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό. Προσθέτουμε 4 κ.σ. ξύδι και περιμένουμε 15′. Τις στραγγίζουμε και τις στεγνώνουμε καλά ανάμεσα σε δύο φύλλα απορροφητικό χαρτί ή σε δύο πετσέτες. Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά σε μικρές δόσεις. Τις βγάζουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί και αλατίζουμε.
Πηγή: dimitrismichailidis.com