Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σουβλάκι Κοτόπουλο

Τα πιο ζουμερά σουβλάκια

Τα πιο ζουμερά σουβλάκια κοτόπουλο με φανταστική και πεντανόστιμη μαρινάδα.

Υλικά

  • πιπεριές κόκκινες
  • πιπεριές πράσινες
  • 1100γρ. φιλέτα κοτόπουλο μπούτι – στήθος
  • 400γρ. γιαούρτι
  • 160ml ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1 κ.σ. αλάτι
  • 1 κ.σ. κόλιανδρος
  • 1 κ.σ. πάπρικα
  • 1 κ.γ. κύμινο
  • 1 κ.γ. μαυροπίπερο
  • 1 κ.σ. δενδρολίβανο

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Σε 1 ξύλο κοπής κόβουμε σε κομμάτια την πράσινη πιπεριά, την κόκκινη πιπεριά και τα βάζουμε σε 1 μπολ.
  2. Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια.
  3. Σε 1 μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το δενδρολίβανο, το κύμινο, το κόλιανδρο, το σκόρδο σε σκόνη, την πάπρικα, το μαυροπίπερο, το αλάτι και το ελαιόλαδο και βουτάμε τα κοτόπουλα στο μείγμα και τα αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο για 1 ώρα.
  4. Σε 1 ξυλάκι για σουβλάκι βάζουμε την κόκκινη πιπεριά, 2 κομμάτια κοτόπουλο, την πράσινη πιπεριά και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία άλλη μία φορά.
  5. Σε 1 τηγάνι βάζουμε λάδι και ψήνουμε τα σουβλάκια.

Πηγή: dimitrismichailidis.com

Διαβάστε επίσης