Τα καλύτερα και πιο διαχρονικά αρώματα!


Το άρωμά σου είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σου.

Το άρωμά σου είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σου.

Πολλοί θα σε αναγνωρίσουν από αυτό, θα σε καταλάβουν όταν μπαίνεις στο χώρο ή θα σε θυμηθούν όταν μυρίσουν αυτή τη γνώριμη μυρωδιά κάπου έξω. Από την άλλη υπάρχουν αρώματα, που γεννήθηκαν από τις τάσεις μόδας. Δημιουργούνται, κυρίως με βάση τα ενημερωμένα αρώματα για το έτος μόδας κι ενώ μπορεί να είναι λαμπερά και ελκυστικά, μόνο ένα μικρό μέρος ξεπερνά την παρούσα τάση της μόδας και αντιστέκεται στο χρόνο.

Υπάρχουν όμως και άλλα που όσα χρόνια και να περάσουν δεν θα χάσουν την αξία τους. Αποτελούν σύμβολο για ποιοτική και ελκυστική μυρωδιά. Λοιπόν σας παρουσιάζουμε λοιπόν 3 από τα πιο διαχρονικά αρώματα που παραμένουν στην ιστορία ως τα πιο αγαπημένα.

Chanel No5

ChanelNo 5 ή αλλιώς η «Βασίλισσα των αρωμάτων». Το πολυτελές αυτό γυναικείο άρωμα μπορεί να θεωρηθεί μια αρωματική γιορτή για κάθε εκλεπτυσμένο γούστο. Το άρωμα έκανε την εμφάνιση του το 1921 και παραμένει μέχρι σήμερα στην κορυφή!

Dior Poison

Το σε όλους αγαπημένο Poison είναι δημιουργία της Dior, αυτό το άρωμα αποτελεί πραγματική απόλαυση όχι μόνο για τις γυναίκες που το φοράνε, αλλά και για τους άντρες γύρω τους ενώ οι φρουτώδεις και πικάντικες νότες του, καταφέρνουν να σας γεμίσουν με θετική διάθεση.

Burberry My Burberry

Η κομψότητα και το στυλ της μυρωδιάς My Burberry φαίνονται ακόμα κι από το μπουκαλάκι του αρώματος. Συνδυάζοντας τη μυρωδιά των φρέσκων εσπεριδοειδών και της απαλής ευωδιάς των λουλουδιών, το άρωμα αποτελεί μια ελκυστική και φρέσκια επιλογή!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα