Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σοφιάννα Αβραμάκη για Άρη Σοϊλέδη: «Μετά το Survivor σταμάτησε η φιλία μας»

Η Σοφιάννα Αβραμάκη μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη

Η Σοφιάννα Αβραμάκη μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor αλλά και για τις φήμες που είχαν ακουστεί για εκείνη και τον Άρη Σοϊλέδη, ενώ αποκάλυψε ποια είναι η σχέση που έχουν σήμερα. Συγκεκριμένα είπε:

«Το Survivor μου άφησε μια γλυκιά σχέση. Πήγα εκεί συνειδητοποιημένη. Ίσως να άλλαζα κάποια πράγματα. Εκεί φτιάχνεις έναν διαφορετικό μικρόκοσμο και νομίζεις ότι αυτός είναι και μόνο. Οι δικοί μου άνθρωποι στεναχωρήθηκαν πάρα πολύ με όσα ακουγόντουσαν για μένα. Έγιναν πυρ και μανία. Ο Εμμανουήλ δεν ήταν ο μόνος που συζητούσε για μένα, το έλεγαν και άλλοι στις προσωπικές τους συνεντεύξεις και όταν τους πιάναμε με τον Άρη, δε μας παραδέχτηκε ποτέ τίποτα, Ξεπεράστηκαν τα όρια. Πολλούς τους ρωτούσαν, δεν είναι ότι μόνοι τους πήγαιναν και τα έλεγαν όλα.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Δεν δέχτηκα ποτέ πρόταση για το πρωινό του Star

Εντάξει, κάποια πράγματα γίνονται και για την τηλεθέαση. Με τον Άρη Σοϊλέδη μετά το Survivor δε συνεχίστηκε η φιλία μας. Από τη δική μου πλευρά σαφώς και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μέχρι και μια μέρα πριν τον τελικό έδειχνα ότι τον υποστηρίζω. Από τη στιγμή που δε δέχτηκα και κάποια προσέγγιση από την άλλη πλευρά, δε θα κάνω κάτι άλλο. Εντάξει, δεν το πήρα και κατάκαρδα αλλά σίγουρα με ξένισε».

Δείτε επίσης:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022
Γιώργος Λιανός: Τι είπε για το «All Star Survivor»

Διαβάστε επίσης