Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αθηνά Οικονομάκου: Δεν δέχτηκα ποτέ πρόταση για το πρωινό του Star

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για την Μαίρη Συνατσάκη αλλά και για το μέλλον της στην τηλεόραση

Η γνωστή ηθοποιός απάντησε βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε κοσμικό event και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Η ηθοποιός δήλωσε:

«Τηλεοπτικά δεν ξέρω αν θα προκύψει κάτι, προτεραιότητα έχει η οικογένειά μου σε αυτή τη φάση, επειδή τα παιδιά μου είναι σε μικρή ηλικία. Δεν δέχτηκα ποτέ πρόταση για το πρωινό του Star. Ακούγεται συνέχεια το όνομά μου για εκπομπές. Θα ξαναπήγαινα στο Masked Singer»

Δείτε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα προϊόντα ομορφιάς που δεν αποχωριζόταν ποτέ

Όσο για την εγκυμοσύνης της Μαίρης Συνατσάκη σχολίασε: «Είναι μια πολύ γλυκιά περίοδος, η Μαίρη το περνάει πολύ όμορφα. Ευτυχώς μετά το πρώτο διάστημα έχει μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το ευχαριστιέται και η ίδια και νομίζω ήταν πολύ έτοιμη για όλο αυτό. Μου το είπε σχετικά πολύ νωρίς. Ήμουν από τους πρώτους γιατί ένιωσε μια ασφάλεια λόγω της δουλειάς ότι με κάποιο τρόπο μπορεί να την προστατεύσω στα project που είχαμε. Γνώριζα ότι ήθελε και χάρηκα μόλις έμαθα τα ευχάριστα».

«Είμαι πιεστική εκεί που πρέπει με τα παιδιά μου. Για εμένα ήταν πιο δύσκολο που το παιδί μου πήγε σχολείο παρά για εκείνον».

Δείτε επίσης:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022
Το σπαρακτικό γράμμα του Σπύρου Φωκά στην Ειρήνη Παππά

Διαβάστε επίσης