Σε ποιες τσάντες πρέπει να επενδύσεις


Τα σχέδια που θα κυριαρχήσουν τη φετινή σεζόν!

Τα σχέδια που θα κυριαρχήσουν τη φετινή σεζόν!

Αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεων μας, δεν είναι άλλο από τις τσάντες. Δεν φεύγουμε από το σπίτι χωρίς το αξεσουάρ που αποτελεί «καταφύγιο» των βασικών πραγμάτων που χρειαζόμαστε εκτός σπιτιού. Κλειδιά, λεφτά, γυαλιά ηλίου, αντισηπτικό, όλα μπαίνουν στη τσάντα. Ε, όπως καταλαβαίνεις είναι σημαντικό η τσάντα μας να είναι όσο stylish είναι και το outfit μας.

Slouchy

Η slouchy τσάντα δίνει αυτή την ανοιξιάτικη πινελιά στις τσάντες και δεν είναι τυχαίο ότι την είδαμε ως πρωταγωνιστή στις περισσότερες συλλογές της Άνοιξης 2022. Είναι μια τσάντα που εκπέμπει διαχρονικότητα, άρα αν την αγοράσεις τώρα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την κρατάς για μια ζωή.

Bucket Bags

Αν είσαι fan του ρίσκου, τότε οι bucket bags πρέπει να μπουν στη ντουλάπα σου. Εδώ το κλασικό γίνεται ένα με το σύγχρονο και δημιουργούν αυτό το διαχρονικό αξεσουάρ. Το μέγεθος και το σχέδιο τους είναι τέτοιο ώστε να πληροί τις προδιαγραφές της τσάντας που έχεις ανάγκη.

Cross body τσάντες

Επένδυσε σε μια crossbody τσάντα με χοντρά λουριά και κοκάλινες λεπτομέρειες. Αν θες ένα πιο stylish αποτέλεσμα τύλιξε στο χερούλι της τσάντας μαντήλια, κρόσσια ή κάποιο άλλο διακοσμητικό με μεταλλικές λεπτομέρειες. Είναι από τις πιο άνετες τσάντες οι οποίες κυριολεκτικά θα σου λύσουν τα χέρια καθώς χωράνε αρκετά πράγματα!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε
ακόμα