Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Οι δηλώσεις για τις σχέσεις τους

Οι δύο άνδρες είχαν κόψει κάθε επαφή τα τελευταία χρόνια

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου (17/09) στη Μύκονο τις δίδυμες κόρες τους. Τα ονόματα που πήραν ήταν Αριάνα και Φιλίππα και στην τελετή παρευρέθηκαν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μία όμως ήταν η παρουσία που προκάλεσε έκπληξη στο μυστήριο και αυτή ήταν του Γιώργου Μαυρίδη.

Δείτε επίσης: Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: «Δεν κάνουμε και εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς!»

Οι Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης στο παρελθόν υπήρξαν κολλητοί, αλλά εδώ και πολλά χρόνια δεν είχαν σχέσεις. Οι δύο άνδρες μίλησαν στην κάμερα του Happy Day, χωρίς όμως να δώσουν σαφή απάντηση για το αν οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Μαυρίδης όταν ρωτήθηκε για τη φιλία του με τον Σάκη Τανιμανίδη απέφυγε να απαντήσει, σχολιάζοντας:

«Ήρθαμε να ευχηθούμε στους γονείς, στα παιδιά να είναι ευτυχισμένα, υγιή, οι νονοί πάντα άξιοι και να είναι χαρούμενη η οικογένεια και περήφανοι για τα παιδάκια τους».

Από την άλλη, ο Σάκης Τανιμανίδης είπε:

«Κι εγώ είχα πολύ καιρό να μας δω μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε. Ήθελα να έρθει, ήθελε κι αυτός να έρθει προφανώς, αφού μου είπε ότι θα έρθει, όποτε ήρθε εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος».

Δείτε επίσης:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου του
Ειρήνη Παπαδοπούλου-Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Διαβάστε επίσης